BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Moleculaire Biologie in de Verenigde Staten

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Een BSc in Molecular Biology is gericht op het begrijpen van biologische processen en interacties van biologische moleculen op cellulair niveau. Studenten zullen leren over nucleïnezuren en eiwitten, hun structuur, vorming en functie. Afgestudeerden zullen in staat zijn om een ​​carrière in de ontwikkeling van geneesmiddelen, milieutoezicht en forensische wetenschap na te streven.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Bachelor's Porgramma in Moleculaire Biologie in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Moleculaire Biologie, Verenigde Staten Filter

Bachelor in de biochemie en moleculaire biologie

University of Nevada, Reno
Bachelor
<
Voltijds
Engels
Campus

Biochemici bestuderen de meest elementaire levensprocessen, zoals het identificeren van de wijze waarop DNA, dat genetische informatie draagt, wordt overgedragen tussen cellen ...

Lees meer