BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Bachelors in Muziek in de Verenigde Glasgow Verenigd Koninkrijk 2020

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Muziek programma's bieden studenten de mogelijkheid om een ​​scala aan onderwerpen na te streven, van muziektheorie aan concert prestaties. Of het nu technisch goed of academisch nieuwsgierig, muziek studies bieden een boeiende benadering van een grotere waardering van de techniek.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Glasgow is de grootste stad in Schotland met een bevolking van ongeveer 600.000 in de stad zelf, of meer dan 2 miljoen indien de omliggende steden van de Clydeside agglomeratie in aanmerking worden genomen.

Afstandsonderwijs Bachelor's Porgramma in Muziek in de Verenigde Glasgow in UK

3 Resultaten in Muziek, Glasgow, Afstandsonderwijs Filter

Online BA (Hons) muziek

Academy of Music & Sound Online
BA
aug 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 semesters
Engels
Online

De cursus is ontworpen om te volgen op onze Foundation Degree in Music

Lees meer

Bmus in met onderscheiding

Royal Conservatoire of Scotland
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Campus

Dit vier jaar full-time programma is gericht op uitvoerders en componisten van de uitstaande potentieel. We behandelen je als een opkomende professional vanaf de eerste dag va ...

Lees meer

BA / BSc (Hons) muziekbedrijf

SAE Institute UK
BA
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Ontwikkel de branchekennis en ondernemersvaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière in de muziekindustrie na te streven.

Lees meer