close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor Opleidingen in Nanowetenschappen 2021

Na het afronden van de middelbare school kiezen veel studenten ervoor om zich in te schrijven voor een bacheloropleiding aan een universiteit of hogeschool. Het is een kans om verder te studeren in een bepaald loopbaanveld. Studenten studeren af ​​met meer kennis en een beter verkoopbare vaardigheden. Deze graad is ook een noodzakelijke stap voor het behalen van een masterdiploma of PhD. Vee… Meer informatie

Na het afronden van de middelbare school kiezen veel studenten ervoor om zich in te schrijven voor een bacheloropleiding aan een universiteit of hogeschool. Het is een kans om verder te studeren in een bepaald loopbaanveld. Studenten studeren af ​​met meer kennis en een beter verkoopbare vaardigheden. Deze graad is ook een noodzakelijke stap voor het behalen van een masterdiploma of PhD.

Veel mensen vragen: "Wat is een Bachelor in Nanoscience?" Nanoscience is een multidisciplinair programma dat natuurkunde, scheikunde en biologie combineert met engineering. Studenten die dit vak overwegen, moeten sterk zijn in wiskunde en exacte vakken om te slagen. Typische cursussen omvatten calculus, moleculaire biologie, chemische reactiviteit, moleculaire spectroscopie en kwantumverschijnselen. Meestal is veel labwerk vereist. Het hogere jaar culmineert vaak in een groot onderzoeksproject.

Studenten die een Bachelor in Nanoscience volgen, hebben over het algemeen geweldige probleemoplossende vaardigheden. Ze zijn snel om een ​​situatie te beoordelen en op te lossen. Ze kunnen ook goed zijn in het begrijpen van complexe informatie en problemen.

De kosten van het behalen van een Bachelor in Nanoscience zijn afhankelijk van verschillende factoren. De locatie van de school heeft invloed op het lesgeld. Of een student kiest voor een parttime of fulltime inschrijving kan ook een factor zijn. Studenten moeten contact opnemen met de instelling en een correcte verwachting van de kosten krijgen.

Voor afgestudeerden met een Bachelor in Nanoscience zijn de vacatures enorm. Particuliere bedrijven willen deze studenten graag inzetten als materiaalwetenschappers of technologieontwikkelaars in de farmaceutische, ruimtevaart- of auto-industrie. Er zijn ook mogelijke posities als forensische wetenschappers en militaire onderzoekers. Nanoscience filtert op alle aspecten van de samenleving, dus bijna elke sector van de werkgelegenheid is geïnteresseerd in deze afgestudeerden.

Universiteiten en hogescholen over de hele wereld bieden een Bachelor in Nanoscience aan. Als studenten in een gebied wonen zonder gemakkelijk toegang te hebben tot postsecundair onderwijs, zijn er ook online cursussen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Northwest Missouri State University
Maryville , Verenigde Staten

De uitgebreide master in nanoscience is de studie van structuren in nanometergrootte die kleiner is dan cellen maar groter is dan de meeste moleculen. In het noordwesten conce ... +

De uitgebreide master in nanoscience is de studie van structuren in nanometergrootte die kleiner is dan cellen maar groter is dan de meeste moleculen. In het noordwesten concentreert deze interdisciplinaire majors zich op het leveren van praktische laboratoriumervaringen, isoleren van DNA en het synthetiseren van nanodeeltjes om zonnecellen te bouwen. Studenten kunnen kiezen voor specialisatie in nanoscale biologie, nanoscale chemie of nanoscale fysica. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op