close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor Opleidingen in Natuurkunde in India

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.Afgestudeerden van een bachelordiploma in de natuurkunde in staat zal zijn om een ​​loopbaan in de wiskunde, elektron… Meer informatie

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Afgestudeerden van een bachelordiploma in de natuurkunde in staat zal zijn om een ​​loopbaan in de wiskunde, elektronica, mechanica en zelfs de chemie na te streven. Dit komt omdat de mate heeft het doel van het geven van een algemene vorming van de theoretische en experimentele aspecten van de natuurkunde, het veld dat gericht is op de interactie van energie en materie te bestuderen in ruimte en tijd.

Gevonden in het zuidelijke deel van Azië, de Republiek India is de tweede meest bevolkte land in de wereld met ongeveer 1270000000 mensen. India heeft vier types van universiteiten, Centrale Universiteiten, State Universities, Geacht University en prive-universiteiten bestaat in meer dan 550 instellingen.

Bachelor's Porgramma in Natuurkunde in India

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filters
Sharda University
Grotere Noida , India

De cursus is ontworpen om een ​​grondige kennis en begrip van het onderwerp met de flexibiliteit en keuzes ...

De cursus is ontworpen om een ​​grondige kennis en begrip van het onderwerp met de flexibiliteit en keuzes ... -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op