359 Bachelorgraad Opleidingen in Nederlanden for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Nederlanden for 2024Filter
    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Traditioneel bedrijfsonderwijs leert je theorie uit het hoofd te leren en te herhalen. Wij geloven dat er een betere manier is: relevante vaardigheden leren en toepassen in de echte wereld. Je opleiding, je bedrijf, je carrière. De meeste opleidingen leren je om het heden te overleven, we stellen je in staat om aan je toekomst te bouwen. Wanneer je afstudeert aan Team Academy, vertrek je met een wereldwijd erkend bachelordiploma, 4 jaar werkervaring, een internationaal netwerk, een rugzak vol vaardigheden en onvergetelijke ervaringen en herinneringen van je reizen over de hele wereld.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    We hebben zaken in onze kern. Inter College Business School zet zich in om de ondernemersgeest van morgen te inspireren. De school, opgericht in 1979, heeft jarenlange ervaring in het geven van op maat gemaakte cursussen Bedrijfskunde (BBA) - gemaakt voor ondernemers, door ondernemers. Als student van Inter College Business School zullen we ervoor zorgen dat uw ideeën en talenten worden omgezet in actie en praktische ervaring - aangezien dit de enige manier is om de waarde toe te passen. De veelzijdige cursus betekent dat je alles bestudeert, van marketing, economie, HR en projectmanagement tot ondernemingsrecht, fusies en overnames, financieel management en corporate governance.

    • Haarlem, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het verwerven van een specialistische vaardigheden die het begrijpen van de externe en interne context en het doel van een groot aantal mediagebieden omvatten, evenals vaardigheid in geavanceerde digitale tools!

    • Zwolle, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Wil je actie ondernemen omdat er geen planeet B is? Ga op een transformatieve reis naar een duurzame toekomst met onze dynamische Bachelor of Business Administration (BBA) programma in Global Project and Change Management. Aspirant internationale projectmanagers en veranderingsleiders worden in staat gesteld om dringende mondiale uitdagingen frontaal aan te pakken, in lijn met de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

    • Leiden, Nederlanden

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BS in psychologie is ontworpen om de biologische, cognitieve, persoonlijkheids- en sociale contexten te bieden voor het begrijpen van het gedrag van individuen gedurende hun hele leven. Studenten die de BS in de psychologie met succes hebben afgerond, hebben de basis, onderzoeksvaardigheden en expertise op het gebied van gegevensanalyse om te slagen in een MA / Ph.D. afstudeerprogramma psychologie (bijv. klinische psychologie, experimentele psychologie, enz.). Studenten die afstuderen met een bachelor of science (BS) in de psychologie, moeten een graduaat behalen voordat ze een professionele licentiestatus kunnen verkrijgen. Studenten worden aangemoedigd om de toelatingseisen voor postdoctorale programma's te controleren voordat ze hun BS bij Webster afronden in het geval dat ze aanvullende cursussen moeten volgen.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Ruimtelijke Ordening en Ontwerp is uniek in Nederland. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen en biedt studenten de mogelijkheid om hun eigen interessegebieden binnen het fysieke en institutionele ontwerp te verkennen. Deze opleiding biedt je de mogelijkheid om te leren van internationaal gerenommeerde en hoog opgeleide leraren.

    • Breda, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ben jij geïnteresseerd in IT, technologie en procesontwikkeling? En werk je bovendien graag met mensen? Word een drijvende kracht met onze bacheloropleiding Logistieke Techniek! Logistiek gaat over het zo snel en tegen de laagste kosten organiseren en plannen van stromen van goederen, informatie en mensen. In dit proces wordt ook rekening gehouden met duurzaamheid.

    • Apeldoorn, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Op Hogeschool Wittenborg voltooien alle studenten van de BBA Hospitality Business Administration een reeks brede modules als aanvulling op de door hen gekozen specialisaties.

    • 's Hertogenbosch, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Blended

    Engels

    Horticulture & Business Management gaat over de commerciële productie van groenten, fruit en planten. Het gaat over internationaal zakendoen, technologie, innovatie en duurzaamheid.

    • The Hague, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    In de bachelor Beveiliging Studies onderzoek je de veiligheidsuitdagingen van de 21ste eeuw en leer je strategische oplossingen te bedenken voor een complexe wereld.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Het IB Fast-Track-programma is een driejarige bacheloropleiding die volledig in het Engels wordt gegeven. Het programma levert dezelfde beoogde leerresultaten op als het vierjarige programma, alleen meer academisch van aard, onder verwijzing naar een breder scala aan literatuur en bedrijfstheorie. Wees voorbereid om aan uw persoonlijke, professionele en mondiale vaardigheden te werken en verwacht de essentie van zaken te leren.

    • Amsterdam, Nederlanden
    • Famagusta, Cyprus

    Deeltijd

    3 jaar

    Blended

    Engels

    Bereid je voor op de populairste baan in het technische tijdperk door de vaardigheden op het gebied van software-engineering onder de knie te krijgen

    • Velp, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Meppel, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Nederlands

    Combineer je passie voor het basisonderwijs met het ontdekken van andere culturen met de opleiding International Teacher Education for Primary Schools (ITEPS) van NHL Stenden Hogeschool. Ontwikkel je educatieve, pedagogische en didactische vaardigheden op een manier die je persoonlijke vaardigheden en potentieel aantoont.

    • The Hague, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een internationale communicatiemanager werkt in een wereldwijde omgeving met collega's, klanten en concurrenten uit verschillende culturen en talen. Communicatieprofessionals ontwerpen en vormen de berichten van organisaties. Niet alleen tijdens crisissituaties waarbij elke seconde telt, maar ook bij het bereiken van commerciële doelen via advertenties of public relations.