7980 Bachelorgraad Opleidingen in Noord-Amerika for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Paxton, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Bescherm en dien uw gemeenschap met de online BS in Criminal Justice van Anna Maria College. Dit flexibele online programma is ontworpen om een diep begrip te krijgen van sociale en strafrechtelijke problemen in de echte wereld en hoe deze ethisch en effectief kunnen worden aangepakt als een leider in het veld. Je kunt maximaal 75 studiepunten overdragen om in slechts twee jaar je diploma te behalen. Er is ook een programma voor het voltooien van een diploma beschikbaar voor aanvragers die momenteel werkzaam zijn als professionals op het gebied van strafrecht of wetshandhaving.

    • Marshall, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Behaal uw BS in Agribusiness Management-graad online bij de Southwest Minnesota State University om u voor te bereiden op succes in de landbouw- en bedrijfssectoren. De major omvat 20 cursussen in marketing, boekhouding en meer, samen met een concentratie op het gebied van landbouwfinanciering. Dit programma, ondersteund door de Mustang Promise, voorziet je van vaardigheden voor functies in de verkoop van agrochemische producten, boerderijmanagement en andere sectoren na je afstuderen. Volg de lessen volledig online en eindig binnen 2 tot 4 jaar. Kom meer te weten!

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Start je carrière in de menselijke dienstverlening. De online BA in psychologie van Rivier University geeft je een diepgaand inzicht in de wetenschappelijke studie van geïndividualiseerd en maatschappelijk menselijk gedrag. Het biedt ook een traject voor stoornissen in het gebruik van middelen om een gediplomeerd alcohol- en drugsconsulent (LADC) te worden.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Begin je carrière in de menselijke dienstverlening met de online BA in Human Services Counseling van East Central University. Kies een concentratie in Veroudering, Counseling, Rehabilitatie of Diensten voor Doven en werk op verschillende gebieden, waaronder gezinsondersteuning, zorgfaciliteiten, gevangenissystemen en meer. Afgestudeerd in 2-4 jaar.

    • Utica, Verenigde Staten

    Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online BBA in Cybersecurity Operations Management-graad van Utica College levert de essentiële managementvaardigheden die nodig zijn om op te vallen als leider op het snelgroeiende gebied van cybersecurity. Door middel van cursussen die strategisch management, computernetwerkonderzoeken, cyberoperaties, analyse van systeemkwetsbaarheid en meer onderzoeken, ontwikkel je wat nodig is om aan de eisen van de hedendaagse werkgevers te voldoen en de academische basis op te bouwen die nodig is om een graduate studie voort te zetten.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De BS in Accounting-graad aan King University biedt de kennis die nodig is om een effectieve boekhoudprofessional te worden en legt de basis voor studenten om zich voor te bereiden op het CPA-examen. Voltooi het programma in slechts 16 maanden. Meld je vandaag aan.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Gainesville, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Lisle, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Benedictine University's volledig online Bachelor of Arts in Management-opleiding biedt u een holistisch begrip van bedrijfsbeheer door verschillende belangrijke bedrijfsfuncties te verkennen om u te helpen een efficiënte en effectieve leider te worden in het complexe hedendaagse organisatielandschap.

    • Aurora, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Aurora University OnlineDe Bachelor of Social Work in Addictions bereidt je voor met de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om positieve verandering in je gemeenschap te bewerkstelligen.De CSWE-geaccrediteerde BSW van AUO wordt gegeven door een deskundige, studentgerichte faculteit en helpt je een bevredigende en succesvolle carrière in het maatschappelijk werk te starten.Voltooi uw BSW in Verslavingen en doe mee aan het CADC-examen om gecertificeerd te worden om personen met verslavingen in de staat Illinois te begeleiden.Behaal blijvend succes bij AUO. Schrijf nu in!

    • Montreal, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Bachelor of Theology-programma biedt een rijke inleiding tot de geschiedenis, theologie en culturele tradities van het christendom. Studenten zijn welkom bij dit programma uit verschillende denominaties en culturen. U zult groeien in de kennis van uw geloof, uw geestelijk leven verdiepen en toegerust worden voor kritisch denken. De BTh is een opleiding aan de McGill University, met inschrijving via The Presbyterian College. Je betaalt je collegegeld via het College en neemt deel aan het gemeenschaps- / aanbiddingsleven van het College. Je zult alle voordelen hebben van studeren aan een vooraanstaande Noord-Amerikaanse universiteit, en ook de steun van de christelijke gemeenschap en vriendschap tijdens je studie. Internationale studenten die zich via het College inschrijven, betalen collegegeld dat in lijn is met dat van Canadese studenten.

    • Paris, Frankrijk
    • Madrid, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Science in Computer Science bereidt studenten voor om sterke communicatoren te zijn in een internationale context, analytische en kritische denkers met gedegen kennis van wiskunde, informatica en data-analyse en besluitvormings- en probleemoplossende vaardigheden, en sociaal verantwoordelijk met een duidelijke focus op duurzaamheid.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Verkrijg essentiële kennis, vaardigheden en connecties van de openbare dienst via de online BS / BA van de Eastern Oregon University in politiek, beleid en openbaar bestuur. Het programma biedt een op het platteland geïnformeerd curriculum in een onderling verbonden wereld en praktische leermogelijkheden, zoals veldstages en stages. Je leert effectief te reageren op problemen die mondiale gemeenschappen raken. Ons programma accepteert maximaal 135 credit-uren. Solliciteer vandaag nog en studeer binnen twee jaar af.

    • Boston, Verenigde Staten
    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    Hult's transformatieve Bachelor of Business Administration (BBA) is ontworpen rond de universele waarheid dat om een vaardigheid onder de knie te krijgen - elke vaardigheid, van fietsen tot het leiden van een team - deze moet worden geoefend.