BACHELORSTUDIES

2 Beste Afstandsonderwijs Bachelor Programma's in Noorwegen

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Noorwegen (Norge) is het meest westelijke, noordelijke - en in feite het meest oostelijke - van de drie Scandinavische landen. Noorwegen staat bekend om zijn fantastische en gevarieerde landschappen. De fjorden in het westen van het land zijn lange smalle inhammen, aan beide zijden geflankeerd door hoge bergen, waar de zee dringt ver in het binnenland. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het onderwijs ligt bij het Noorse ministerie van Onderwijs en Onderzoek.

Afstandsonderwijs Bachelor's Porgramma in Noorwegen

2 Resultaten in Mastergraad, Noorwegen, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor in de toegepaste gegevenswetenschap (online en op de campus)

Noroff School of Technology and Digital Media
Bachelor
10 aug 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus
Online

IT-educatie gericht op de groeiende wereldwijde behoefte aan big data-analyse. Applied Data Science leert je wetenschappelijke methoden om op een praktische en relevante manie ...

Lees meer

Bachelor in cyberbeveiliging (online en op de campus)

Noroff School of Technology and Digital Media
Bachelor
10 aug 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus
Online

Dit IT-bachelorprogramma leert je om digitale systemen te beveiligen tegen cyberaanvallen, cybercriminaliteit en digitale oorlogsvoering. Met het programma kunt u digitale kwe ...

Lees meer