BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Noorwegen 2020

Noorwegen heeft consequent gerangschikt de eerste of in de top drie van de VN 's Human Development Index, een groot deel dankzij de universele gezondheidszorg, zwaar gesubsidieerde hoger onderwijs en uitgebreide stelsel van sociale zekerheid. Bachelorstudenten in Noorwegen kunnen profiteren van de internationaal erkende universiteiten, technische hogescholen en andere instellingen voor hoger onderwijs in de grote steden in het hele land, met inbegrip van Oslo, Tromsø, Bodø, As, Trondheim, Stavanger en Bergen. Bacheloropleidingen in Noorwegen duurt meestal drie jaar en volg het Bologna-proces, waardoor ze geïntegreerd met de Europese code voor het hoger onderwijs en vaak zodat leerlingen kredieten tussen de scholen over te dragen.

Gebieden van onderzoek in de Noorse universiteiten 'Bachelor programma's draaien het gamma van wetenschappelijk onderzoek velden, waaronder bijvoorbeeld, Biologie, Shipping Management, Civiele economie, marketing, ondernemerschap, management, fysiotherapie, Recht, Internationaal Milieu en Ontwikkeling Studies en nog veel meer. De cursussen worden gegeven in een van beide Noors of Engels. Enkele opmerkelijke scholen in Noorwegen te omvatten BI Norwegian Business School, de Noorse Universiteit voor Life Sciences, Universiteit van Nordland en Bjørknes College.

Als u geïnteresseerd bent in het benutten van de uitstaande bacheloropleidingen worden aangeboden door universiteiten en hogescholen in Noorwegen, dan scroll naar beneden en lees meer, vandaag! 

gevonden resultaten Filter

Bachelor in Noordelijke Studies

UIT The Arctic University of Norway
Bachelor
Januari 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

The Circumpolar World - Hoe kunnen mensen in het noorden van de wereld het meeste uit deze eeuw halen? Worden hun levens beïnvloed door veranderingen in de omgeving? Hoe kan i ...

Lees meer