BACHELORSTUDIES

3 Bachelor Opleidingen in Nucleaire Energietechniek 2020

Een bachelordiploma is een studietraject bedoeld om studenten een intensieve opleiding te bieden op een gekozen vakgebied. Veel studenten kiezen ervoor om dit diploma na te streven na het behalen van een middelbare schooldiploma. Deze graad kan ook helpen om geleerden voor te bereiden op een vervolgopleiding.

Wat is een Bachelor in Nuclear Energy Engineering? Kernenergie engineering is een complex en veelzijdig gebied van engineering. Dit onderwerp bestaat uit traditionele concepten van engineering in de context van nucleaire systemen, waaronder kernfusiereactoren, medische beeldvorming, splijtingsreactoren en andere. Dit type graad omvat natuurkunde, elektronica en thermodynamica om de volledige fundamentele componenten van nucleaire processen te begrijpen. Cursussen kunnen zich richten op verschillende aspecten van kernenergie, zoals straling, veiligheid, energie en meer.

Afgestudeerden in dit vakgebied vertonen vaak sterke analytische vaardigheden die meer kunnen dan alleen de nucleaire engineering industrie. Deze studenten hebben ook de neiging om indrukwekkende probleemoplossende vaardigheden te hebben, terwijl ze zeer gedetailleerd zijn.

De kosten van het behalen van een bachelordiploma kunnen variëren, afhankelijk van meerdere factoren, zoals het aantal cursussen dat vereist is om het diploma te behalen en het type school dat het programma aanbiedt. Voor meer informatie over collegegeld, moeten studenten rechtstreeks contact opnemen met scholen.

Carrières op het gebied van kernenergietechnologie zijn vaak geavanceerd en talrijk. Veel studenten kiezen voor een gevorderde graad op dit gebied voor meer gespecialiseerde loopbanen. Er zijn echter nog steeds veel lucratieve instapniveau's voor mensen met een undergraduate-diploma. Afgestudeerden van opleidingen kunnen functies uitoefenen als burgerlijk ingenieurs die infrastructuur ontwerpen en bouwen voor openbaar en privégebruik. Andere mogelijkheden zijn elektrotechnisch ingenieur, natuurkundige, gezondheids- en veiligheidsingenieur en anderen.

Studenten kunnen een bachelor behalen in bijna elk land ter wereld. Meer dan ooit bieden universiteiten ook online cursussen aan. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Nucleaire Energietechniek Filter

Bachelor of Engineering in nucleaire en risicotechniek

City University of Hong Kong
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Studenten van deze major zullen worden opgeleid in multidisciplinaire onderwerpen met betrekking tot nucleaire engineering en risicotechniek. De belangrijkste zullen zich conc ...

Lees meer

Bachelor of Science in nucleaire technologie

South Carolina State University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
Campus

Momenteel is de Nuclear Engineering Program (NEP) is in samenwerking met zowel de North Carolina State University (NC State) en de UWM. Onder deze overeenkomsten, studenten in ...

Lees meer

Speciale kernreactoren en materialen

BAUMAN Moscow State Technical University
Bachelor
01 sep 2020
<
Voltijds
<
5 jaren
10 jul 2020
Russisch
Campus

In 2020 voert de afdeling van E7 - "Kernreactoren en installaties" werving uit in de specialiteit 14/05/01 "Kernreactoren en materialen".

Lees meer