BACHELORSTUDIES

Bachelors in Ondernemerschap in Litouwen

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Afgestudeerden van de Bachelor of Entrepreneurship in staat zullen zijn om hun eigen werk te bepalen of om te werken voor diverse organisaties van het bedrijfsleven. Dit komt omdat de graad heeft tot doel om studenten de kennis om hun eigen bedrijf en producten. En het doet dit door het aanleren van de vereiste vaardigheden zoals marketing, finance, accounting of de basis van de bedrijfsvoering.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Bachelor in Ondernemerschap in Litouwen

1 Resultaten in Ondernemerschap, Litouwen Filter

Bachelor in het bedrijfsleven en ondernemerschap

Kaunas University of Technology
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Litouws
Campus

Het studieprogramma Zakelijk en Ondernemerschap nodigt actieve en creatieve jongeren uit die ambities hebben om hun eigen bedrijf op te richten of de managers van functionele ...

Lees meer