BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Ondernemerschap in de Verenigde Texarkana Verenigde Staten

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Ondernemerschap is het vermogen en de bereidheid om een ​​bedrijf te ontwikkelen, ondanks de risico's die betrokken zijn bij het doel van het verdienen van een winst. Een programma in ondernemerschap is uitstekend geschikt voor mensen op zoek naar een bedrijf te starten en om te leren voor het ontwikkelen en uitvoeren van een onderneming.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor's Porgramma in Ondernemerschap in de Verenigde Texarkana in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Ondernemerschap, Texarkana Filter

Undergraduate-programma: Minor in ondernemerschap

Texas A&M University Texarkana
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De minderjarige ondernemerschap bevordert de ontwikkeling van een creatieve, visionaire mentaliteit en geest en bereidt studenten voor op het zoeken naar kansen en makers die ...

Lees meer