BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor Programma's in Onderwijskunde in Ierland 2021

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Een Bachelor of Education is een undergraduate academische graad die studenten voor het werk voorbereidt als docent in schools.This programma van de studie zal toelaten om de vaardigheden en kennis voor een carrière in het onderwijs twee gebieden in het middelbaar onderwijs te ontwikkelen.

Ierland onlangs geïmplementeerd een wet, die mandaten alle studenten die een universitaire opleiding toe te passen voor de overheid leningen om hen in staat hun hogere academische dromen te realiseren. Eerste officiële taal is Iers, ook wel bekend als de Ierse Gaelic, maar Engels (de tweede officiële taal) wordt op grotere schaal gebruikt. De nationale hoofdstad is Dublin. Ierland is beroemd om Saint Patrick's Day (17 maart) vieren over de hele wereld.

Deeltijd Bachelor's Opleiding in Onderwijskunde in Ierland

2 Resultaten in Onderwijskunde, Ierland Filter

B.Ed in Montessori Education

St Nicholas Montessori College
Bachelor
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De filosofie en onderwijsmethode van dr. Montessori zijn in Ierland de afgelopen eeuw bekend en zeer gerespecteerd. Haar naadloze combinatie van intellectuele, concrete, esthe ...

Lees meer

BA (Hons) in Adventure Education

University of the Highlands and Islands
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;8 jaren
Engels
Campus

Het BA (Hons) Adventure Education-programma bereidt je voor op een carrière als een professionele opvoeder met een breed scala aan vaardigheden, verantwoordelijk voor het bied ...

Lees meer