Filter
Bachelor Studies
Litouwen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bachelors in Ontwerpstudies in Litouwen

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Het ontwerpveld is ongelooflijk breed van opzet en biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Professionals die in deze discipline werken, gebruiken creatieve en probleemoplossende vaardigheden om te beantwoorden aan de behoeften van consumenten, bedrijven en instellingen in zowel de publieke als de private sector.

De Republiek Litouwen is de officiële naam van het land. Het wordt gevonden in noordelijke deel van Europa. Litouwen waardeert wetenschap en techniek in hun onderwijs hoog. Het heeft de fundamentele aspecten van primaire, secundaire en tertiaire niveaus van onderwijs. Litouwen is een andere toonaangevende land in de verstrekking van kunst, wetenschap, techniek en technologische opleidingen. Litouwen heeft een aantal uitdagingen geconfronteerd in het hoger onderwijs de afgelopen jaren, dat leidde tot de oprichting van de 20 universiteiten om de toegankelijkheid te verbeteren.

Bachelor Opleiding in Ontwerpstudies in Litouwen

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Ontwerpstudies, Litouwen

Mykolas Romeris University

Het doel van het programma is om gekwalificeerde specialisten op het gebied van informatica voor te bereiden die in staat zijn hun kennis op het gebied van games, digital ... [+]

Het doel van het programma is om gekwalificeerde specialisten op het gebied van informatica voor te bereiden die in staat zijn hun kennis op het gebied van games, digitale animatie en audiovisuele effecten aan te passen en kennis die verband houdt met digitale inhoudsproductie volledig te begrijpen en toe te passen door ondernemerschap en zelf te bevorderen. -werkgelegenheid op dit gebied. Onderwerpen van de hoofdstudie omvatten Inleiding tot digitale inhoud, Computerkunst, Fundamentals of Programming, Game Design, Basic Sculpturing, Artificial Intelligence in Games, Matte Painting, Cinematography and Editing, 3D Modelling, 3D Maya, 3Ds Max, Character Design, Digital Actor Animation, Spelmodellering en -texturering, 2D- en 3D-spelprogrammering, Digital Lighting en Texturing, Mobile Game Programming, Digital Modelling and Sculpting, Game Network Programming, Game Project Design en Implementation, Digital Composition, Visual Effects, Entrepreneurship and Self-Employment, Gamification Methods and Technologies.... [-]

Litouwen Vilnius
Januari 2021
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands