BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in de Verenigde Wenen in Oostenrijk 2021

Studenten uit de hele wereld kiezen voor een bachelor in Wenen na te streven. Het is een ideale locatie voor studie met uitstekende toegang tot de Oostenrijkse en Europese markten. Bachelor in Wenen programma's zijn voorzien van een rijke geschiedenis en bewustzijn in alle academische bezigheden met behoud van een mondiaal perspectief. Met een Bachelor in Wenen, kunnen studenten hebben toegang tot een grote professionele en academische netwerk en carrièremogelijkheden.

Programma opties voor een Bachelor in Wenen onder meer full-time, part-time, op de campus, online en afstandsonderwijs tracks. Gemeenschappelijke academische en professionele disciplines zijn onder andere de gezondheidszorg, het bedrijfsleven, informatietechnologie, techniek, wetenschap, en vele anderen. Elk programma is anders gestructureerd, maar hebben wel gemeenschappelijke elementen, zoals cursussen, practica, stages, lezingen en interactieve sessies leren.

Voor meer informatie over een Bachelor in Wenen, een kijkje hieronder te nemen door middel van de programma's. Misschien vindt u de mate u op zoek bent!

gevonden resultaten Filter

BSc in Business and Economics

WU - Vienna University of Economics and Business
BSc
okt 2021
<
Voltijds
<
6 semesters
31 mrt 2021
Engels
Campus

Het WU-bachelorprogramma in Business and Economics (BBE) stelt je in staat om de complexe onderlinge relaties van wereldwijde zaken en economie te begrijpen. Je leert te beoor ...

Lees meer