BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Openbaar Bestuur in Azië 2020

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Openbaar bestuur is een gebied van de bedrijfsvoering die algemeen beheer van de markt, de openbare orde, filantropie, onderhandeling en economie, tussen verwante gebieden combineert. Publieke managers houden doorgaans academische graden en werken in een van beide non-profit of gouvernementele organisaties.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Bachelor's Porgramma in Openbaar Bestuur in Azië

2 Resultaten in Openbaar Bestuur, Azië Filter

International Undergraduate Program (IUP) in Public Policy and Management

Universitas Gadjah Mada
Bachelor
<
Voltijd
<
7&nbsp;-&nbsp;8 semesters
Engels
Campus

International Undergraduate Program in Public Policy and Management (IUP PPM) is het eerste openbare beleid en managementprogramma in Indonesië dat is geaccrediteerd door AUN ...

Lees meer

Bachelor in de sociale wetenschappen (honours) in Beleidswetenschappen en management

The Education University of Hong Kong
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De Bachelor of Social Sciences (Honours) in Beleidswetenschappen en Management (BSocSc (PSM)) is een uniek programma. Het heeft tot doel vaardigheden te ontwikkelen die verban ...

Lees meer