BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Personeelsbeleid/Human Resources in China

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Het krijgen van een graad in human resources is een manier van voorbereiden op een lid van het personeel bij een bedrijf of organisatie. Studenten in dit veld kan cursussen over uiteenlopende onderwerpen als loon gelijkheid, arbeidsrecht, leiderschap, management en organisatiegedrag nemen.

 

China, officieel de People 's Republiek van China, is een soevereine staat gelegen in Oost-Azië. Het is de wereld 's meest bevolkte land, met een bevolking van meer dan 1,35 miljard.

Bachelor in Personeelsbeleid/Human Resources in China

2 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, China Filter

Bachelor opleiding

Shenzhen University
Bachelor
<
Voltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Chinese
Campus

De disciplines aangeboden door 深圳大学 zijn compleet en uitgebreid, met betrekking tot 11 disciplines, waaronder filosofie, literatuur, economie, rechten, onderwijs, wetenschap, ...

Lees meer

BA Human Resource Management

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
BA
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Dit programma is ontworpen om te ontwikkelen en te begrijpen hoe menselijke hulpbronnen worden beheerd in de organisatiestructuur. Deze major leert studenten de theorie en pra ...

Lees meer