BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Bordeaux Frankrijk

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Afgestudeerden van de bacheloropleiding in Human Resources zal weten hoe te motiveren en op te leiden personeel, ontwikkelen van een gezonde en efficiƫnte werkomgeving en het creƫren van nieuw beleid. Studenten zullen leren over de verschillende delen van de menselijke hulpbronnen zoals arbeidswetten, compensatie en veiligheid op de werkplek.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Omdat een grootstedelijk gebied in Frankrijk, Bordeaux stad is de thuisbasis van meer dan 200.000 inwoners. Dit is de thuisbasis van een grote wijnindustrie en wijn beurs in de wereld. Bordeaux is ook de thuisbasis van de Universiteit van Bordeaux.

Beste Bachelor's Opleiding in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Bordeaux in Frankrijk

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Bordeaux Filter

Human resources management verantwoordelijk bachelor

Formasup Campus
Bachelor
<
Deeltijd
Frans
Campus

Valideren een titel gecertificeerd door de staat niveau II van de Directie, optie: Human Resources, biedt toegang tot de functies van verantwoordelijkheid zeer snel.

Lees meer