BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Personeelsbeleid/Human Resources in Portugal

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Het krijgen van een graad in human resources is een manier van voorbereiden op een lid van het personeel bij een bedrijf of organisatie. Studenten in dit veld kan cursussen over uiteenlopende onderwerpen als loon gelijkheid, arbeidsrecht, leiderschap, management en organisatiegedrag nemen.

 

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Bachelor in Personeelsbeleid/Human Resources in Portugal

5 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Portugal Filter

Bachelor in Human Resources Management

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)
Bachelor
<
Voltijd
<
6 semesters
Portugees
Campus

Zoals Peter Drucker zei: "Mensen zijn het enige duurzame concurrentievoordeel op de lange termijn" en als zodanig is Human Resource Management een strategisch onderdeel van de ...

Lees meer

Bachelor in Human Resource Management en strategische organisatie

Universidade Europeia
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Portuguese
Campus

De mate van human resources management is een maatstaf voor kwaliteit en leiderschap op basis van de internationale trends van de human resources-functie.

Lees meer

Bachelor in human resources management en organisatiegedrag

Instituto Politécnico de Tomar
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
Portuguese
Campus

Dit programma is gericht op het bevorderen van het verwerven van kennis en vaardigheden om de uitdagingen van het nieuwe millennium op het gebied van organisatie-gedrag van he ...

Lees meer

Undergraduate / graduate diploma in human resource management

Universidade de Ciências Aplicadas de Castelo Branco
BSc
<
3 jaren
Portuguese
Campus

Een graad in Human Resources Management is bedoeld om technici te trainen gespecialiseerd in Human Resources in staat om strategieën die analyse functies, organisatie en leidi ...

Lees meer

Graad in human resource management en de strategische organisatie

Universidade Europeia
Bachelor
<
Voltijd
<
6 semesters
Portuguese
Campus

Een graad in Human Resource Management en strategisch kader is een verwijzing van de kwaliteit en leiderschap op basis van internationale trends in Human Resources-functie.

Lees meer