close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies in Plantwetenschappen 2020

Een bachelordiploma wordt toegekend aan personen die hun bacheloropleiding hebben voltooid op een gekozen vakgebied. Typisch, is het bachelorprogramma gericht op het leggen van de basis voor een gevorderde graad, hoewel veel afgestudeerden het personeelsbestand direct na het afstuderen betreden. Wat is een Bachelor in Plant Sciences? Deze bacheloropleiding richt zich op het ontwikkelen van inzic… Meer informatie

Een bachelordiploma wordt toegekend aan personen die hun bacheloropleiding hebben voltooid op een gekozen vakgebied. Typisch, is het bachelorprogramma gericht op het leggen van de basis voor een gevorderde graad, hoewel veel afgestudeerden het personeelsbestand direct na het afstuderen betreden.

Wat is een Bachelor in Plant Sciences? Deze bacheloropleiding richt zich op het ontwikkelen van inzichten van deelnemers in plantengenetica, chemie, biologie, anatomie, ecologie, ontwikkeling en fysiologie. De studie van planten, ook wel plantkunde genoemd, is een belangrijke, aangezien veel van de samenleving afhankelijk is van gewassen voor voedsel en alternatieve energiebronnen. Cursussen kunnen zich richten op het diagnosticeren van plaagrisico's, het identificeren van schadelijke plagen zoals mijten en ziekteverwekkers en leren hoe planten te beschermen met technologie. Voorbeelden van cursustitels zijn agro-technologieën, geïntegreerde plaagbestrijding, chemische controle en biologische bestrijding.

Afgestudeerden van deze graad hebben de neiging om weg te komen met veel waardevolle eigenschappen en vaardigheden, waaronder het vermogen om microscopische problemen te analyseren en te diagnosticeren. Deze leergierigheid kan nuttig zijn op elk gebied dat een individu kiest om binnen te gaan. Deelnemers aan het programma kunnen ook hun onderzoeksvaardigheden verbeteren en hun probleemoplossend vermogen verbeteren.

De kosten van een Bachelor in Plant Sciences variëren aanzienlijk. Factoren die van invloed kunnen zijn op de totale kosten van collegegeld zijn de locatie van de school en de duur van het programma. Studenten moeten ook rekening houden met de kosten van levensonderhoud voordat ze zich aanmelden.

Er is een groeiende behoefte aan individuen met een graad in plantenwetenschappen. Het vermogen om het programma aan te passen aan een bepaald interessegebied stelt afgestudeerden in staat hun doelen breed of doelgericht na te streven. Sommige titels van titels voor houders van diploma's kunnen zijn: floral designer, plantenveredelaar, patholoog, plantenbioloog, veldadviseur, bodemwetenschapper, landschapskunstenaar, kasmanager, landbouwingenieur, biotechnoloog, tuinbouwwetenschapper, milieudeskundige of chemicus.

Meer instellingen beginnen plantwetenschappen als een programmeeroptie te gebruiken. Veel scholen bieden online cursussen aan, wat handig is voor mensen met minder dan flexibele schema's. Als u geïnteresseerd bent in het programma, zoek dan naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Mongolian University Of Life Sciences
Ulaanbaatar, Mongolië

Met een Bachelor in de Plant Protection and Quarantine Assessment, Studenten diagnose van de pest risico's voor gewassen, te identificeren het ongedierte (Plantpathogenen, ins ... +

Met een Bachelor in de Plant Protection and Quarantine Assessment, Studenten diagnose van de pest risico's voor gewassen, te identificeren het ongedierte (Plantpathogenen, insect-parasieten, mijten, onkruid), leren over gewasbeschermingsmiddelen technologieën zoals geïntegreerde plaagbestrijding, agro-technologieën, biologische bestrijding, chemische bestrijding en andere, en krijgen een kennis met betrekking tot groeiende gezonde gewassen. -
Bachelor
Voltijds
Engels
aug 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op