BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Plantwetenschappen in Mongolië

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Plant Sciences of plantkunde is de studie van planten, met inbegrip van hun anatomie, fysiologie, ecologie, identificatie en mogelijke toepassingen. Dit is één van de oudste takken van de biologie en geeft studenten de mogelijkheid om carrière te lanceren in onderzoek, landbouw, of milieubeheer.

Mongolië is een land in Oost-en Centraal-Azië. Het grenst Rusland aan het noorden en China in het zuiden, oosten en het westen. Ulan Bator, de hoofdstad en grootste stad, is de thuisbasis van ongeveer 45% van de bevolking. Het duurt meestal westerlingen ongeveer 9 tot 18 maanden voordat ze verwerven goede conversatie vaardigheden in het Mongools.

Bachelor Opleiding in Plantwetenschappen in Mongolië

1 Resultaten in Plantwetenschappen, Mongolië Filter

Bachelor in de gewasbescherming en quarantaine assessment

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
aug 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Met een Bachelor in de Plant Protection and Quarantine Assessment, Studenten diagnose van de pest risico's voor gewassen, te identificeren het ongedierte (Plantpathogenen, ins ...

Lees meer