Filter
Bachelor Studies
Cyprus Nicosia Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Programma's in Podiumkunsten in de Verenigde Nicosia Cyprus

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Het bestuderen van de podiumkunsten kan evenzeer een academische achtervolging zijn zoals het is een technische. Verken de diepten van de theorie en de praktijk van dans, theater, muziek en performance art in een interdisciplinair vakgebied.

Cyprus, officieel de Republiek Cyprus, is een eiland land in de oostelijke Middellandse Zee. Cyprus is het derde grootste en de derde meest bevolkte eiland in de Middellandse Zee, en een lidstaat van de Europese Unie.

Nicosia heeft een grote studentengemeenschap wijten aan de vele universiteiten en hogescholen die er gevestigd zijn. De student cultuur kan zodra je het land worden opgemerkt in deze stad, maar al met al zijn te wijten aan de kwaliteit van het onderwijs die het hoger onderwijs instellingen van de stad.

Top Bachelor Programma in Podiumkunsten in de Verenigde Nicosia op Cyprus

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Podiumkunsten, Nicosia

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Nicosia

Onze BMus-graad biedt onze studenten vier categorieën professionele vaardigheden, die allemaal nodig zijn voor een succesvolle carrière op elk gebied van muziek. ... [+]

Duur (jaren): 4Kwalificatie Toegekend: BMus Music - Concentraties: 1. Klassieke uitvoering, 2. Jazzprestaties, 3. Muziekeducatie, 4. Creatieve muziektechnologie (BMus, 4 jaar)Kwalificatieniveau: 1ste cyclus (Bachelor's Degree)Taal van de instructie: EngelsWijze van onderzoek: voltijdse en deeltijdse studieMinimum ECTS Credits: 240Profiel van het programma

Onze BMus-graad biedt onze studenten vier categorieën professionele vaardigheden, die allemaal nodig zijn voor een succesvolle carrière op elk gebied van muziek.

Kern praktische en theoretische vaardigheden voor de professionele muzikant. De eerste twee jaar van de graad draaien rond de primaire studie van elke student (of hoofdinstrument), die 4 uur wekelijkse instructie omvat: 1 uur individuele instructie, 1 uur groepsinstructie en 2 uur instructie door ensembles. Parallel aan deze intensieve studie over hun primaire instrumenten, krijgen onze studenten een professionele opleiding op het gebied van toetsenbord- en gehoorvaardigheid, harmonie en theorie, muziekgeschiedenis en koorzang.Een gespecialiseerde kwalificatie op een bepaald gebied van muziek.Tijdens hun laatste twee jaar studie moeten onze studenten zeven cursussen voltooien in een van de volgende vier concentraties: 1. Klassieke prestaties: dit bestaat uit nog twee jaar Advanced Primary Study, evenals cursussen in uitvoeringspraktijk, analyse en compositie. 2. Jazzprestaties: dit omvat ook nog twee jaar Advanced Primary Study, samen met cursussen in toegepaste jazzharmonie, improvisatie en jazzcompositie. 3. Muziekeducatie: studenten in deze cursus krijgen praktische en theoretische kennis van verschillende methodologieën voor het onderwijzen van muziek aan kinderen, inclusief feitelijke onderwijservaring op lokale scholen. 4. Creatieve muziektechnologie: deze concentratie traint studenten om te componeren en nieuwe muzikale werken te creëren met behulp van de nieuwste ontwikkelingen op het... [-]
Cyprus Nicosia
September 2019
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
European University Cyprus

Bachelor of Music in Music ... [+]

Het doel van de Muziek-programma is om studenten uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een carrière als muziekdocenten en professionele muzikanten in solo- en ensemble prestaties contexten.

Doelstellingen & Outcomes

Algemene doelstellingen

Om een ​​uitgebreide opleiding op het gebied van de muziek aan te bieden. Om de nodige kennis, vaardigheden en attitudes en om de noodzakelijke voorwaarden die het mogelijk maken de studenten om een ​​hoge kwaliteit muziek, het uitvoeren en pedagogische activiteit te formuleren.

Specifieke doelen

Om studenten voor te bereiden voor een effectieve en succesvolle onderwijs als muziekdocenten en pedagogen en voor rijke en gevarieerde artistieke activiteit als performers op een verscheidenheid aan muzikale activiteiten. Om studenten te voorzien van de mogelijkheid van een meer diepgaande begrip en de ontwikkeling van vaardigheden op het gebied van muziekonderwijs of muziek prestaties. Om studenten 'prestaties vaardigheden te ontwikkelen op hun eigen instrument (s) waardoor ze muzikaal en creatief presteren als solisten en als ensemble leden. Het ontwikkelen en verbeteren van de muzikale en pedagogische kennis, perceptie van en vaardigheden van studenten, afhankelijk van hun individuele behoeften en belangen. Muzikanten en muziek opvoeders die creatief en productief zal fungeren voor te bereiden. Om lesmethoden, prestaties en pedagogische vaardigheden evenals andere ervaringen die het mogelijk maken de studenten om met succes te reageren op hun rol als muzikanten en opvoeders, zowel op Cyprus en in het buitenland te ontwikkelen. De schenking van de studenten met de onmisbare kennis, vaardigheden en attitudes bij te dragen tot het... [-]
Cyprus Nicosia
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands