BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Politieke economie in Litouwen

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Een MA-programma in de politieke economie is een uitstekend programma als je geïnteresseerd bent in hoe instellingen vorm te geven op het gedrag van politieke agenten zijn. Het biedt u ook met groot inzicht in hoe politieke beslissingen te beïnvloeden markten en hele economieën en vice versa.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Bachelor's Porgramma in Politieke economie in Litouwen

1 Resultaten in Politieke economie, Litouwen Filter

Bachelor in de wereldpolitiek en economie

Vytautas Magnus University
Bachelor
21 aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
01 May 2020
Engels
Campus

Studieprogramma Wereldpolitiek en economie omvat twee hoofddisciplines: politieke wetenschappen en economie. Afgestudeerden van het programma behalen een diploma van sociale w ...

Lees meer