BACHELORSTUDIES

2 Bachelor Opleidingen in Politieke economie 2020

Een bachelordiploma is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan verschillende hogescholen en universiteiten. Deze studie op universitair niveau vereist meestal een voltijdstudent die vier jaar moet doorlopen.

Wat is een bachelor in de politieke economie? Het is een studiegebied dat kijkt naar de wisselwerking tussen politiek en economie op nationaal en internationaal niveau. Veel programma's benadrukken de relatie tussen governance en markt, die correleert met de relatie tussen instellingen en belangengroepen. De beschikbare cursussen zijn vaak afhankelijk van de bezochte universiteit. Ze kunnen echter vergelijkbaar zijn met economie voor verantwoordelijk burgerschap, beginselen van macro-economie en micro-economie, vergelijkend overheidsbeleid en openbare financiën en openbare orde.

Deelnemers aan dit programma verwerven analytische, taal- en onderzoeksvaardigheden die zijn ontworpen om hen te helpen slagen in toekomstige carrière en persoonlijke inspanningen. Geleerden kunnen analytische en onderzoeksvaardigheden gebruiken om de impact van hun keuzes op de moderne economie en politiek te begrijpen. De taalvaardigheden maken het gemakkelijker voor studenten om te communiceren met mensen om hen heen.

De kosten van een bachelor in de politieke economie kunnen afhankelijk zijn van de school en de duur van het programma. Sommige scholen hebben verschillende collegegelden op basis van het jaar van aanmelding. De beste manier om een ​​schatting te krijgen, is rechtstreeks contact opnemen met een universiteit.

Wat voor soort carrière leidt een bachelor in de politieke economie? Dit kan afhankelijk zijn van de interesses en geschiedenis van de student in kwestie. De opties omvatten echter over het algemeen loopbanen vergelijkbaar met onderzoeksspecialist, manager van een non-profitorganisatie, analist voor buitenlandse handel, beleidscoördinator, schrijver, uitkeringsbeheerder, analist voor overheidsfinanciën en bedrijfsadviseur. Geleerden kunnen dit onderwijs ook gebruiken als een startpunt voor een rechtenstudie, graduate studies in de politieke economie of een diploma voor sociaal werk op graduaatniveau.

Hogescholen en universiteiten over de hele wereld bieden mogelijk een bachelor in politieke economie aan op de campus of online. Klaar om meer onderzoek te doen? Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Politieke economie Filter

Bachelor in het bedrijfsleven (politieke economie en handel)

Monmouth College
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Monmouth College heeft een onderscheidende benadering van de studie van de handel; vandaar de naam Political Economy and Commerce. Het programma is gebaseerd op de vaste overt ...

Lees meer

Bachelor in de wereldpolitiek en economie

Vytautas Magnus University
Bachelor
21 aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
01 May 2020
Engels
Campus

Studieprogramma Wereldpolitiek en economie omvat twee hoofddisciplines: politieke wetenschappen en economie. Afgestudeerden van het programma behalen een diploma van sociale w ...

Lees meer