Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors in Programmeertalen 2019

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Programmeertalen zijn essentieel voor interactie tussen mens en computer en worden gebruikt op een groot aantal verschillende technologische gebieden. Loopbaanpaden die gebaseerd zijn op het hebben van een goed begrip van dit gebied omvatten verschillende soorten programmering en softwareontwikkeling. Mensen met deze training kunnen ook IT-specialisten worden.

Bachelor Programma in Programmeertalen

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Programmeertalen

SAE Institute UAE

Onderneem de Bachelor of Games Development bij SAE en bouw je expertise in programmeren of spellen ontwerpen. Pas vaardigheden en kennis toe in deze opwindende branche op ... [+]

Onderneem de Bachelor of Games Development bij SAE en bouw je expertise in programmeren of spellen ontwerpen. Pas vaardigheden en kennis toe in deze opwindende branche op gebieden zoals niveauontwerp, sociale en mobiele spelontwikkeling, programmeren van game-engines, gameplay-programmering, gameontwerp, projectbeheer, serious games en nog veel meer.

Tijdens je tijd bij SAE werk je met standaardsoftware zoals Unreal Engine 4, Unity3D, Autodesk 3D Studio Max en Maya. Als student in Games Development werk je ook met technologieën zoals Oculus Rift, Android, iOS en gebruik je standaard programmeertalen zoals C, Javascript en C #.

Je neemt gespecialiseerde eenheden op die zijn ontworpen voor studenten om deel te nemen aan echte projecten onder leiding van deskundige SAE-medewerkers. Met deze unieke leerstijl demonstreert u uw vaardigheden en technische kennis in een op samenwerking gebaseerde en creatieve studiogestuurde leeromgeving.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
June 2019
Voltijd
6 - 8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands