BACHELORSTUDIES

Bachelors in Public Relations in Maleisië

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Het gebied van public relations omvat de manieren waarop individuen, bedrijven en organisaties communiceren en samenwerken met zowel de media en het publiek. Studenten van dit veld te leren om te communiceren met doelgroepen om ervoor te zorgen een positief bedrijf wordt gehandhaafd.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Bachelor Opleiding in Public Relations in Maleisië

1 Resultaten in Public Relations, Maleisië Filter

Bachelor in communicatie (Hons) (Public Relations)

HELP University
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Dit programma biedt studenten professionele vaardigheden en kennis, waaronder professionele schrijftechnieken, crisis- en issue management, media- en stakeholderrelaties, camp ...

Lees meer