BACHELORSTUDIES

2 Bachelor Programma's in Publishing 2020/2021

Een bachelor's degree biedt geavanceerde instructie in een bepaald gebied van belang. Het kan entree staat in een gewenste carrière of de basis leggen voor verdere studies aan de master-niveau. Programma's zijn over het algemeen drie tot vier jaar duren.

 

Wat is een Bachelor in Publishing? Het gebied van de uitgeverij is groeiende en veranderende met nieuwe methoden van verspreiden van schriftelijk materiaal. De mate leerplan biedt een grondige kennis van de aspecten van het publiceren in al zijn vormen. Overzicht cursussen verkennen van tijdschriften en boeken in zowel print en digitale formaten. De nadruk wordt gelegd op de ontwikkeling van sterke taalvaardigheden. Klasse onderwerpen kunnen onder editing, proeflezen, kritische analyse van teksten, censuur, auteursrecht, plagiaat en ethiek. Business courses in het algemeen management en marketing worden aangeboden, evenals onderwijs in technische vaardigheden. De mate gaat vaak gepaard met training in creatief en zakelijk schrijven.Deze klassen vertrouwd studenten met verschillende vormen van communicatie, zoals web content, media releases, feature-artikelen, toespraken, humor en rapporten.

 

Voordelen van een uitgeverij graad kan worden gerealiseerd op zowel persoonlijk als professioneel niveau. Studenten verwerven betere taalvaardigheid, waaronder een grotere duidelijkheid van meningsuiting en betere communicatie van gedachten. Management studies verhogen besluitvorming en leidinggevende kwaliteiten.

 

Programma's op het gebied zijn wereldwijd verkrijgbaar en verschillen in het curriculum en de duur. Kosten verschilt van de ene school naar de andere, afhankelijk van de locatie en de mate eisen.

 

Werkgelegenheid mogelijkheden zijn talrijk in de verschillende aspecten van professionele communicatie. Binnen de uitgeverswereld, carrières omvatten schrijver, redacteur, tekstschrijver, manager en journalist.Afgestudeerden van het programma kunnen ook hun geavanceerde taal vaardigheden toe te passen op gebieden zoals reclame, marketing, consultancy, business editing, corporate schrijven en proeflezen. Posities zijn beschikbaar in de openbare dienst, overheidsinstellingen, non-profit organisaties, en de publieke en private bedrijven. Daarnaast kan de mate dienen als voorbereiding voor freelance werk.

 

Om te beginnen aan een spannende carrière in deze dynamische gebied, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

2 Resultaten in Publishing Filter

BA (Hons) Ontwerp voor publicatie

Norwich University of the Arts
BA
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Onze door Creative Skillset geaccrediteerde BA (Hons) Design for Publishing-opleiding biedt u de vaardigheden om overtuigende, effectieve en prachtig vormgegeven print- en dig ...

Lees meer

Bachelor of Fine Arts in Printmaking en Publications

OCAD University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

In dit programma verken je de creatieve mogelijkheden van hedendaagse prentkunst en publicaties. Met Relief creëer je innovatieve werken in fine art print, boeken en onafhanke ...

Lees meer