BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Undergraduate Studies (Bachelor) in Rechtenstudies in Australië 2020

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Het gebied van wet- en regelgeving begeleiden van diverse aspecten van het leven is enorm. Degenen die ingaan op het meestal vinden een soort van specialisatie waarover ze gepassioneerd, zoals regelgeving theorie en intellectuele eigendom zijn.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Afstandsonderwijs Bachelor's Opleiding in Rechtenstudies in Australië

3 Resultaten in Rechtenstudies, Australië, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor in de strafrechtspleging

University of South Australia Online
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Online

Geïnformeerd door de nieuwste denkwijzen en de meest actuele ontwikkelingen in de criminologie, leert u actuele trends op innovatieve gebieden zoals cybercriminaliteit, victim ...

Lees meer

Bachelor in de rechtspleging

Queensland University of Technology
Bachelor
24 feb 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Maak het verschil met loopbanen zoals politie, douane, jeugdrechtspraak, inlichtingen en meer. Professionele stageplaatsing uitvoeren om klaar te zijn voor afstuderen.

Lees meer

Bachelor in de rechten

University of Southern Queensland (USQ)
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus
Online

Als je een rechtenstudie zoekt, krijg je na USQ 3-jarige graad Bachelor of Laws je daar eerder. Geaccrediteerd door de Legal Practitioners Admissions Board als een academische ...

Lees meer