BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Bachelor's Programma's in Rechtenstudies 2020 in Zuid-Amerika

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Afhankelijk van de voorkeuren van je, om een ​​professionele in wet- en regelgeving kan leiden een tot een aantal verschillende onderverdelingen. Een van de meest populaire van deze specialisaties zijn handelsrecht, wettelijke theorie en internationale betrekkingen.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Zuid-Amerika is de vierde grootste continent. Het is politiek verdeeld in 12 onafhankelijke landen. Zuid-Amerika is de thuisbasis van de majestueuze Andes gebergte en de geheimzinnige Amazonerivier. De wereld 's grootste regenwoud, met miljoenen soorten exotische dieren, is ook gevonden in Zuid-Amerika.

Bachelor's Porgramma Afstandsonderwijs in Rechtenstudies in Zuid-Amerika

4 Resultaten in Rechtenstudies, Zuid-Amerika, Afstandsonderwijs Filter

Titre rncp niveau 3: Gestionnaire de paie

INEAD
Bachelor
<
Voltijd
Frans
Online

Deux mille par een dans les dix ans à venir: c'est le nombre de Comptables et gestionnaires de paie que les entreprises de toutes tailles devraient recruter.

Lees meer

Rechts

Ibmec
Bachelor
<
Deeltijd
<
4580 uur
Portuguese
Campus

Graduation in Ibmec wet handelt over de wet in volle leerlingen aanmoedigen om de interconnectie tussen de verschillende vestigingen en ook de aansluiting op andere gebieden, ...

Lees meer

Bachelor in de Criminal Justice - ACCEL

Anderson University South Carolina
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus
Online

De Bachelor in de Criminal Justice (BCJ) Mate (afstuderen) is ontworpen voor mid-career werkende volwassenen die op zoek zijn loopbaan in het strafrechtelijk veld.Het programm ...

Lees meer

Bachelor in de wet

Grupo Tiradentes
Bachelor
mrt 2020
<
Voltijd
<
5 jaren
Portuguese
Campus

Omdat het een graad in de rechten is de rol van verandering en sociale transformatie middel te nemen, met het werkmateriaal taal en recht.

Lees meer