Deeltijd Bachelor Programma's in Reclame in Portugal 2020

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten. Reclame is een discipline die inhoudt dat het bevorderen van diensten of producten worden aangeboden door b… Meer informatie

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Reclame is een discipline die inhoudt dat het bevorderen van diensten of producten worden aangeboden door bedrijven. Advertentieprogramma's kan leren belangrijke industriële vaardigheden die nodig zijn om advertenties voor meerdere soorten media, waaronder het internet, televisie of afdrukken te maken.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Deeltijd Bachelor's Opleiding in Reclame in Portugal

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
IADE
Lisbon, Portugal

Deze graad in marketing en reclame biedt een uitgebreid hoger onderwijs, voor de bijdrage van het wetenschappelijk gebied van marketing, communicatie en reclame op te nemen.

Deze graad in marketing en reclame biedt een uitgebreid hoger onderwijs, voor de bijdrage van het wetenschappelijk gebied van marketing, communicatie en reclame op te nemen. -
Bachelor
Voltijd
3 jaren
Portugees
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here