BACHELORSTUDIES

Bachelors in Reclame in Portugal

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Reclame is een discipline die inhoudt dat het bevorderen van diensten of producten worden aangeboden door bedrijven. Advertentieprogramma's kan leren belangrijke industriƫle vaardigheden die nodig zijn om advertenties voor meerdere soorten media, waaronder het internet, televisie of afdrukken te maken.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Bachelor in Reclame in Portugal

1 Resultaten in Reclame, Portugal Filter

Diploma in marketing en reclame

IADE
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Portugees
Campus

Deze graad in Marketing en Reclame biedt een uitgebreide hogere opleiding, waarin de bijdragen van de wetenschappelijke gebieden marketing, communicatie en reclame zijn verwer ...

Lees meer