BACHELORSTUDIES

Deeltijd Undergraduate Studies in Restaurantmanagement 2020 in Noord-Amerika

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studie

Restaurant management programma's kunnen studenten een uitgebreide kennis van administratieve taken, organisatorische vaardigheden en protocollen. Restaurant managers leren om te voldoen aan de behoeften van de klanten en kunnen de leiding nemen over het inhuren en trainen van nieuwe werknemers. Managers zijn vaak verantwoordelijk voor de loonlijst van werknemers.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Bachelor Opleiding Deeltijd in Restaurantmanagement in Noord-Amerika

3 Resultaten in Restaurantmanagement, Noord-Amerika Filter

Ba in hospitality management (restaurant en foodservice management)

Kendall College
BA
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Campus

Het Restaurant en Foodservice management concentratie cursussen centra over de winstgevendheid, marketing en ontwikkeling van levensmiddelen en dranken operaties.

Lees meer

Hotel, restaurant en institutioneel beheer

University of Delaware
BA
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Als een hotel, restaurant en institutioneel beheer (HRIM) student, dan heb je een industrie waar mogelijkheden in overvloed in te voeren. De horeca is een van de grootste werk ...

Lees meer

Bachelor's Degree in Restaurant Management

The Restaurant School at Walnut Hill College
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
120 weken
Engels
Campus

De Bachelor's Degree in Restaurant Management is geschikt voor die studenten die op zoek zijn naar een carrière in de restaurant- en foodservice-industrie.

Lees meer