BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Risicobeheer in de Verenigde Angers Frankrijk

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Risicomanagement heeft betrekking op de identificatie, prioritering en beoordeling van de financiƫle risico's. Studenten leren om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken door het verminderen van onzekerheid. Daarbij worden specifieke middelen toegepast met als doel het minimaliseren, besturing en bewaking mogelijke dan ongelukkige gebeurtenissen.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geĆÆnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Angers is de historische hoofdstad van Anjou, Frankrijk. Het is de thuisbasis van meer dan 100.000 inwoners. De stad heeft 2 universiteiten, namelijk de Universiteit van het Westen - UCO, en de Universiteit van Angers.

Beste Bachelor Programma in Risicobeheer in de Verenigde Angers in Frankrijk

1 Resultaten in Risicobeheer, Angers Filter

Bachelor in Risk Management

ESAIP Graduate School of Engineering
Bachelor
<
Voltijd
<
5 jaren
Engels
Campus

Het esaip Engineer-programma in Risk Management

Lees meer