BACHELORSTUDIES

Bachelors in Risicobeheer in Mexico

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Risicomanagement heeft betrekking op de identificatie, prioritering en beoordeling van de financiƫle risico's. Studenten leren om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken door het verminderen van onzekerheid. Daarbij worden specifieke middelen toegepast met als doel het minimaliseren, besturing en bewaking mogelijke dan ongelukkige gebeurtenissen.

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

Bachelor in Risicobeheer in Mexico

1 Resultaten in Risicobeheer, Mexico Filter

Degree in milieukunde en risicobeheer

University Of Colima
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Spanish
Campus

De Bachelor (a) in Environmental Science and Risk Management heeft de theoretische en praktische kennis op het brede spectrum van aardwetenschappen en sociale wetenschappen, d ...

Lees meer