BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Robotica in Azië 2020

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Robotics programma neem een ​​multi-disciplinaire aanpak voor het oplossen van problemen en kritisch denken bij het ontwerpen, maken en implementeren robotachtige machines. Studenten die zich aangetrokken voelen tot de computer wetenschap en techniek kunnen genieten van de uitdagingen van dit veld, dat wordt gebruikt in de productie, onderzoek, geneeskunde, en het leger.

 

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Bachelor in Robotica in Azië

2 Resultaten in Robotica, Azië Filter

B.Eng. in nano-engineering

Chulalongkorn University
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

Globalisering impliceert concurrentie in de internationale arena in alle aspecten van het bedrijfsleven. Industrie en de dienstensector zijn in het bijzonder getroffen door de ...

Lees meer

BEng Mechatronica en Robotic Systems

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Bachelor
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Het Mechatronics and Robotic Systems-programma bij XJTLU is een nieuwe, toonaangevende major voor een snelgroeiende industrie. Studenten aan dit programma kunnen technologieën ...

Lees meer