BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Robotica in UK

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Het gebied van robotica groeit aan de behoeften van een mondiale economie. Door de combinatie van wiskunde, informatica en techniek, studenten die een studie robotica kunnen geavanceerde technologie om de groeiende vraag naar kunstmatige intelligentie en machines in de particuliere en publieke toepassingen overal ter wereld aan te pakken helpen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Bachelor's Opleiding in Robotica in UK

1 Resultaten in Robotica, Verenigd Koninkrijk Filter

BEng Mechatronica en robotica

University of Hull
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Robots en AI veranderen de manier waarop we leven en werken. Profiteer van uitstekende faciliteiten op deze praktische, praktische cursus.

Lees meer