BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Robotica in Thailand

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Robotics, een veld dat een paar decennia geleden slechts theoretisch was, is onmisbaar geworden om een ​​aantal industrieën over de hele wereld. Studenten moeten kennis van wiskunde en wetenschappen hebben om een ​​stichting voor de cursussen in technologie en engineering die nodig zijn voor een carrière in de robotica te bieden.

Thailand (ประเทศไทย), officieel het Koninkrijk Thailand (ราช อาณาจักร ไทย) is een land in Zuidoost-Azië met kusten op de Andaman Zee en de Golf van Thailand. De hoofdstad Bangkok is aan het begin van vele bezoekers 'routes, en terwijl een moderne stad, het heeft een rijk cultureel erfgoed.

Bachelor's Porgramma in Robotica in Thailand

1 Resultaten in Robotica, Thailand Filter

B.Eng. in nano-engineering

Chulalongkorn University
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

Globalisering impliceert concurrentie in de internationale arena in alle aspecten van het bedrijfsleven. Industrie en de dienstensector zijn in het bijzonder getroffen door de ...

Lees meer