BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Schoonheidsindustrie in Zuid-Amerika 2020

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Zuid-Amerika Het wordt in het westen begrensd door de Grote Oceaan en in het noorden en oosten door de Atlantische Oceaan, Noord-Amerika en de Caribische Zee liggen aan het noordwesten. Het omvat twaalf soevereine staten Argentiniƫ, Bolivia, Braziliƫ, Chili, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, en Venezuela - en twee niet-soevereine gebieden - Frans-Guyana, een overzees gebiedsdeel van Frankrijk, en de Falkland Eilanden , een Brits overzees gebied. In aanvulling op deze, kunnen Trinidad en Tobago en theABC eilanden van Nederland ook worden beschouwd als een deel van Zuid-Amerika.

Bachelor's Porgramma in Schoonheidsindustrie in Zuid-Amerika

1 Resultaten in Schoonheidsindustrie, Zuid-Amerika Filter

Bachelor in de esthetische en cosmetische

Grupo Tiradentes
Bachelor
mrt 2020
<
Voltijd
<
6 semesters
Portuguese
Campus

Beauty moet van binnenuit komen, maar het wordt gereflecteerd uit. Het verloop van de esthetiek en cosmetica, de Facipe, stelt professionals die zal werken in de beauty-indust ...

Lees meer