BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Secretariaat in Portugal

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Een cursus in het secretariaat bestudeert in het algemeen de verantwoordelijkheden van een collectieve groep van individuen, het kantoor of de afdeling in het algemeen. Studies kunnen onder meer betrekking hebben op degenen die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van routinematige administratieve en administratieve taken voor een officiële overheids- of internationale entiteit.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Bachelor Opleiding in Secretariaat in Portugal

1 Resultaten in Secretariaat, Portugal Filter

Graad in de secretariële administratie

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego (ESTGL)
Bachelor
<
Voltijd
Portuguese
Campus

De Bachelor's Degree in Administration secretariaat heeft als doel om te trainen senior gekwalificeerd personeel om functies uit te voeren op diverse gebieden van de administr ...

Lees meer