BACHELORSTUDIES

3 Undergraduate Studies in Secretariaat 2020

Een bachelor's degree wordt meestal uitgereikt na drie of vier jaar van intensieve klassikale studie van een gespecialiseerd gebied. Dit is een van de laagste niveaus post-secundair graden, maar een van de meest nagestreefd als het is vaak voldoende voor het direct invoeren van de beroepsbevolking. Een bachelor's degree biedt doorgaans hoger winstpotentieel die gewoon gaan werken, of het maken van een carrière overgang.

Precies wat is een Bachelor in secretariaat? Deze graad bereidt studenten met de administratieve, organisatorische en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om te dienen in een kantoor ondersteunende rol. Verwacht cursussen zwaar in records management, organisatorische / business structuren en bewerken, in aanvulling op lessen over meer praktische zaken zoals het schrijven van samenstelling en computertoepassingen. Veel programma's zorgen voor specialisaties die kunnen bestaan ​​uit extra lessen op de wet of geneeskunde en voor te bereiden om te werken in kantoren op dat gebied.

In een competitieve landschap, een Bachelor in secretariaat helpt studenten uit springen als ervaren en in staat om het instellen van en het voldoen aan professionele doelen. Dit is slechts één van de voordelen van deze opleiding, die ook als een waardevolle salaris ruilmiddel kan dienen.

De kosten die graad te verkrijgen zal afhangen van verschillende factoren, zoals welke school u of de lengte van het programma. Calling potentiële scholen kunnen helpen duidelijk elke prijs vragen.

Een ontvanger van de Bachelor in secretariaat betreedt de arbeidsmarkt bereid met een unieke set van communicatie en administratieve vaardigheden gewaardeerd in verschillende posities. Studenten worden meteen gekwalificeerd voor het werk als administratieve dienst managers of op kantoor en administratieve ondersteuning van werknemers. Andere studenten kunnen verder willen onderwijs te volgen om zich te kwalificeren voor de beter betaalde werk als uitvoerend ondersteunend personeel.

Als u wilt om te studeren voor deze opleiding, maar zijn al bezig, zou een online programma voor een perfecte pasvorm.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

3 Resultaten in Secretariaat Filter

Managementondersteuning en secretariaat

Danubius University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Roemeense
Campus

Door middel van dit programma neemt de Danubius Universiteit de missie van voorbereiding specialisten, onderzoekers en leiders in het veld management vanuit het Oosten en Zuid ...

Lees meer

Titre rncp niveau 4: secretaire Medisch (e)

INEAD
Bachelor
<
Voltijd
Frans
Online

La recherche de professionnels du secrétariat médical est une preoccupatie constante des professionnels de santé.

Lees meer

Graad in de secretariële administratie

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego (ESTGL)
Bachelor
<
Voltijd
Portuguese
Campus

De Bachelor's Degree in Administration secretariaat heeft als doel om te trainen senior gekwalificeerd personeel om functies uit te voeren op diverse gebieden van de administr ...

Lees meer