Filter
Bachelor Studies
Australië Zuid-Australië Zuid-Australië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelors in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Zuid-Australië Australië

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Beste Bachelor's Opleiding in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Zuid-Australië in Australië

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Zuid-Australië

University of South Australia Online

UniSA's Bachelor in Psychological Science and Sociology is de enige graad in zijn soort in Australië, die formeel twee krachtige disciplinaire perspectieven samenbrengt o ... [+]

Bachelor Opleidingen in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Zuid-Australië Australië. Degree overzichtBestudeer verbindingen tussen menselijk gedrag, sociale structuren en sociaal beleid en begrijp hoe deze relaties organisaties, gemeenschappen, families en individuen vormen.Kies ervoor om je studies te richten op ouder worden, handicaps en / of criminologie; en afgestudeerd met een brede vaardigheid ingesteld door de vraag van werkgevers in het groeiende gebied van menselijke diensten.Onderzoek een scala aan kwesties zoals gender en identiteit, gemarginaliseerde jongeren, sociale scheidslijnen en de betekenis van populaire cultuur in de moderne samenleving.Krijg een unieke kwalificatie die de studie van psychologie en sociologie combineert - het is de enige graad in zijn soort in Australië.Wees voorbereid op kansen gecreëerd door de National Disability Insurance Scheme (NDIS).Top 10 in Australië voor psychologie (1)... [-]
Australië Adelaide
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
Torrens University Australia

... [+]

Natuurlijk Lengte

Toelatingseisen:

Aanslag

Praktische werkervaring

[-]
Australië Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands