Filter
Bachelor Studies
Australië Zuid-Australië Adelaide Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Beste Deeltijd Bachelor Opleidingen in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Adelaide Australië 2019/2020

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Zuid-Australië heeft tal van particuliere en openbare universiteiten dat graduate en undergraduate opleidingen aanbieden. Ook wordt Tertiair beroepsonderwijs aangeboden door een aantal hogescholen op dit gebied.

Deeltijd Bachelor Opleiding in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Adelaide in Australië

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Adelaide

Torrens University Australia

... [+]

Natuurlijk Lengte

Toelatingseisen:

Aanslag

Praktische werkervaring

[-]
Australië Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide  + 3 Meer
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
University of South Australia Online

De Bachelor of Psychological Science and Sociology van de University of South Australia is de enige graad in zijn soort in Australië en brengt formeel twee krachtige disc ... [+]

Degree overzichtBestudeer verbindingen tussen menselijk gedrag, sociale structuren en sociaal beleid en begrijp hoe deze relaties organisaties, gemeenschappen, families en individuen vormen.Kies ervoor om je studies te richten op ouder worden, handicaps en / of criminologie; en afgestudeerd met een brede vaardigheid ingesteld door de vraag van werkgevers in het groeiende gebied van menselijke diensten.Onderzoek een scala aan kwesties zoals gender en identiteit, gemarginaliseerde jongeren, sociale scheidslijnen en de betekenis van populaire cultuur in de moderne samenleving.Krijg een unieke kwalificatie die de studie van psychologie en sociologie combineert - het is de enige graad in zijn soort in Australië.Wees voorbereid op kansen gecreëerd door de National Disability Insurance Scheme (NDIS).Top 10 in Australië voor psychologie 1... [-]
Australië Adelaide
Januari 2020
Engels
Deeltijd
3 jaren
Online
Lees meer in Nederlands