BACHELORSTUDIES.CO.NL

Top Undergraduate Studies (Bachelor) in Sociale Wetenschappen in Azië 2019

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

Als de grootste en meest bevolkte continent van de wereld, Azië bestaat uit een grote verscheidenheid aan etnische groepen, culturen, omgevingen, economie, historische banden, en overheidssystemen.

Bachelor in Sociale Wetenschappen in Azië

57 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Azië Filter

Bachelor in de politieke wetenschappen

The British University in Egypt
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Egypte Caïro

Het programma is bedoeld om studenten de mogelijkheid te bieden om een ​​waardering te krijgen voor nationale en internationale perspectieven op veel aspecten van het professionele leven; die op hun beurt loopbaanpaden voor afgestudeerden op verschillende gebieden kunnen faciliteren, zoals de diplomatieke dienst, journalistiek, de academische wereld, het recht en niet-gouvernementele ontwikkelingsorganisaties. Dit omvat het bewustzijn van regionale politiek, culturele gevoeligheid, blootstelling aan internationale politiek en bekendheid met juridische en economische kaders.

BA

George Mason University Korea
Campus Voltijd 4 jaren Maart 2020 Zuid-Korea Incheon

De wereld raakt steeds meer verbonden en het vermogen om interculturele verbindingen te creëren en te onderhouden is belangrijker dan ooit. Omdat de gevolgen van geweld en conflict overal in de wereld gevoeld worden, zien we steeds meer mogelijkheden voor samenwerking, probleemoplossing en vredesopbouw in lokale gemeenschappen en internationale barrières.

BA in politieke wetenschappen

Bar-Ilan University
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Israël Ramat Gan

Als je een nieuwsfan bent en de berichtgeving in de media is gewoon niet genoeg; als je vindt dat historische en politieke processen klinken; als je wilt begrijpen hoe de verschillende takken van de overheid werken; als je droomt van een carrière in politiek of burgerschap; kort gezegd: als u meer wilt weten over de systemen die onze levens beïnvloeden, is Politicologie de beste keuze voor u!

Bachelor in het sociaal werk (Hons)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Hongkong

De Bachelor of Social Work (Hons) heeft tot doel de kennis, vaardigheden en professionele waarden van studenten in het maatschappelijk werk te ontwikkelen, zodat de afgestudeerden op een flexibele, realistische, creatieve en professionele, maar zorgzame manier effectief kunnen voldoen aan de sociale behoeften van de gemeenschap. Afgestudeerden van ons BSW (Hons) -programma worden door de meeste professionele instanties op internationaal niveau erkend.

Bachelor in de internationale liberal arts: sociologie

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Campus Voltijd April 2020 Japan Kofu

Theorieën bepalen bewust of onbewust onze perceptie van de werkelijkheid. We kunnen onze kennis van de sociale wereld te vergroten door het toepassen van verschillende theorieën om een ​​bepaald maatschappelijk probleem, omdat we in staat zijn om het te zien vanuit verschillende perspectieven zullen zijn.

Bachelor in de Global Liberal Arts / Bachelor in de Asia Pacific Affairs (duale opleiding bij de Australian National University)

Ritsumeikan University
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Japan Osaka

Het College of Global Liberal Arts biedt studenten een uitgebreid Engels literatuuronderwijs in het Engels dat vereist is voor onze geglobaliseerde tijden. Het undergraduate duale programma wordt gezamenlijk aangeboden door het College of Global Liberal Arts aan de Ritsumeikan University en het College of Asia

International Undergraduate Program (IUP) in Internationale Betrekkingen

UNIVERSITAS GADJAH MADA
Campus Voltijd 8 - 10 semesters Augustus 2019 Indonesië Jogjakarta

Het IUP-programma biedt een hypermodern curriculum met een sterke nadruk op drie aandachtsgebieden: mondiale politiek en veiligheid, vredes- en conflictstudies en internationale politieke economie en ontwikkeling. Na afronding van hun studie bij IUP in International Relation, wordt van de afgestudeerden verwacht dat ze niet alleen de leden van de mondiale samenleving zijn, maar ook dat ze de bestaande politieke, economische en sociale omstandigheden veranderen en bewerkstelligen, en hun transformaties leiden om een betere wereld.

Bachelor in de sociale wetenschappen (honours) in de psychologie

The Education University of Hong Kong
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Hongkong Hong Kong

Het programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met een solide achtergrond in psychologische kennis en onderzoek, waardoor ze de wetenschap en de toepassing van psychologie competent kunnen integreren.

Bachelor of Arts in Politicologie en Internationale Betrekkingen

MEF University
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Turkije Maslak

We bieden een eigentijds en uitgebreid curriculum van Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen om onze studenten te voorzien van rijke kennis en geavanceerde vaardigheden die hen in staat zullen stellen de ontwikkelingen te analyseren die zich overal ter wereld afspelen op het gebied van politiek, veiligheid, diplomatie , recht en economie.

Bachelor in de psychologie

BAU Bahcesehir Cyprus University
Campus Voltijd September 2019 Cyprus Nicosia

Zich kunnen aanpassen aan veranderende managementmodellen en marktomstandigheden en continue verbetering zijn de belangrijkste benodigdheden van de geglobaliseerde wereld. Bahçeşehir Cyprus University Faculteit der Economische Wetenschappen

Bachelor in de liberale studies

European College for Liberal Studies
Campus Voltijd 3 - 4 jaren September 2019 Spanje Barcelona België Brussels Hoofdstedelijk Gewest Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokio Antwerpen +8 more

BLS - Bachelor in Liberal Studies (180 studiepunten)

Bachelor in sociologie en sociale informatica

Higher School of Economics
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Rusland Sint Petersburg Zuid-Korea Seoel +2 more

Het programma is bedoeld om specialisten op te leiden die gegevens verzamelen en verwerken met behulp van up-to-date technologie en methodologie. Eerstejaars studenten studeren Geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en een aantal aanvullende cursussen die hen helpen om kritisch denken, praktische vaardigheden en methodologie van sociologisch onderzoek te ontwikkelen.

Bachelor in de psychologie

Al-Ahliyya Amman University
Campus Deeltijd September 2019 Jordanië Amman

De opening van de specialiteit van de psychologie met de oprichting van de universiteit in de universiteit 1990.oukd was enthousiast aan te vullen dit onderdeel gekwalificeerd personeel in staat is de voorbereiding van studenten en hen voorzien van de nodige vaardigheden die hen in staat stellen naar werk of school na het afstuderen. De universiteit is ook graag naar de afdeling met alle apparatuur en gereedschappen die nodig zijn om studenten voor te bereiden om gelijke tred te houden met de ontwikkelingen in het veld te verstrekken; In aanvulling op de nummers in de theoretische veld, de sectie richt zich op de studenten met de vaardigheden van het wetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijke vaardigheden die hen in staat stellen om een ​​computer te gebruiken op het gebied van onderzoek en studies.

Bacheloropleiding Internationale Betrekkingen

Lobachevsky University
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Rusland Nizjni Novgorod

De bachelor 'Internationale Betrekkingen' in het Engels streeft naar uitmuntendheid in leiderschap, openbaar beleid en internationaal betrekkingenonderwijs. Al meer dan 20 jaar leidt Lobachevsky State University van Nizhni Novgorod (UNN) professionals op die dienen in diplomatie, politiek, publieke, private en non-profitorganisaties.

Bachelor in de psychologie

Raffles University Iskandar
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Maleisië Johor Bahru

Onze undergraduate programma in Psychologie is ontworpen om studenten op te leiden in verschillende gebieden van de psychologie. De cursus begint met de grondbeginselen van de psychologie, zodat studenten kennis en begrip van de concepten, theorieën en praktijken van de psychologie ontwikkelen.