Filter
Bachelor Studies
Canada Ontario Hearst Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor's Programma's in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Hearst Canada

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Sociale wetenschappen richten zich op de studie van sociale relaties en de menselijke samenleving. Cursussen binnen de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor voor een breed scala aan beroepen die betrekking hebben op mensen of systemen in publieke, particuliere en non-profit sectoren.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Beste Bachelor Opleiding in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Hearst in Canada

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Hearst

Graden
Plaats
Canada
Ontario
Hearst
Studievorm
Tempo
Université de Hearst

Menselijk gedrag fascineert je, omdat het specifieker door psychologen wordt bestudeerd? De thema's van de hedendaagse psychologie zoals neurobiologie, menselijke ontwikk ... [+]

Menselijk gedrag fascineert je, omdat het specifieker door psychologen wordt bestudeerd? De thema's van de hedendaagse psychologie zoals neurobiologie, menselijke ontwikkeling, psychopathologie en evaluatie- en counseltechnieken wekken deze honger naar kennis op? Het psychologieprogramma biedt je een degelijke training in al deze dimensies.

Studentenprofiel

Om te weten hoe te luisteren en gemakkelijk te communiceren. Toon nieuwsgierigheid over zowel normaal als abnormaal menselijk gedrag. Demonstreer strengheid, kritisch denken en openheid.

Programma-overzicht

Om de diepten van het menselijk gedrag grondig te onderzoeken, is een reeks cursussen voor u beschikbaar. Sommigen zullen zich meer richten op de belangrijkste theorieën die ons begrip van de mens verdiepen. Anderen daarentegen zullen geïnteresseerd zijn in de wetenschappelijke, methodologische en analytische hulpmiddelen die de tanden halen uit theorieën. Naast deze toolbox zijn er vaardigheden en knowhow die je voorbereiden om beter in te grijpen. De psychosociale interventie is niet het enige traject dat onze afgestudeerden volgen; deze bacheloropleiding kan je ook voorbereiden op onderwijs en graduate studies.... [-]

Canada Hearst
September 2019
Frans
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Université de Hearst

Je bent geïnteresseerd in verschillende disciplines? Wil je de omgeving begrijpen die van jou is en die jou verbindt met de rest van de wereld? Deze bacheloropleiding bie ... [+]

Je bent geïnteresseerd in verschillende disciplines? Wil je de omgeving begrijpen die van jou is en die jou verbindt met de rest van de wereld? Deze bacheloropleiding biedt je een opleiding gericht op interdisciplinariteit in sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. Het zal je helpen een veelzijdige, mobiele en ruimdenkende persoon te maken, een gewilde kwaliteiten op de arbeidsmarkt van een snel veranderende wereld.

Studentenprofiel

Toon nieuwsgierigheid naar de complexiteit van menselijke en sociale interacties. De oorsprong en invloed van actuele menselijke en sociale kwesties willen kennen en begrijpen. Een algemene cultuur hebben en deze willen uitbreiden. Presenteer openheid en een kritische zin.... [-]

Canada Hearst
September 2019
Frans
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands