BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Hearst Canada

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Sociale wetenschappen richten zich op de studie van sociale relaties en de menselijke samenleving. Cursussen binnen de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor voor een breed scala aan beroepen die betrekking hebben op mensen of systemen in publieke, particuliere en non-profit sectoren.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Top Bachelor Programma in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Hearst in Canada

2 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Hearst Filter

Bachelor in menselijke en sociale vraagstukken

Université de Hearst
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Frans
Campus

Je bent geïnteresseerd in verschillende disciplines? Wil je de omgeving begrijpen die van jou is en die jou verbindt met de rest van de wereld? Deze bacheloropleiding biedt je ...

Lees meer

Bachelor's degree in psychologie

Université de Hearst
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Frans
Campus

Menselijk gedrag fascineert je, omdat het specifieker door psychologen wordt bestudeerd? De thema's van de hedendaagse psychologie zoals neurobiologie, menselijke ontwikkeling ...

Lees meer