BACHELORSTUDIES.CO.NL

Top Bachelor Opleidingen in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Ontario Canada

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studie

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Beste Bachelor Programma in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Ontario in Canada

6 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Ontario Filter

Bachelor's degree in psychologie

Université de Hearst
Campus Voltijd 3 - 4 jaren September 2019 Canada Hearst

Menselijk gedrag fascineert je, omdat het specifieker door psychologen wordt bestudeerd? De thema's van de hedendaagse psychologie zoals neurobiologie, menselijke ontwikkeling, psychopathologie en evaluatie- en counselingtechnieken wekken bij u deze dorst naar kennis? Het psychologieprogramma biedt je een degelijke training in al deze dimensies.

Bachelor in menselijke en sociale vraagstukken

Université de Hearst
Campus Voltijd 3 - 4 jaren September 2019 Canada Hearst

Je bent geïnteresseerd in verschillende disciplines? Wil je de omgeving begrijpen die van jou is en die jou verbindt met de rest van de wereld? Deze bacheloropleiding biedt je een opleiding gericht op interdisciplinariteit in sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. Het zal je helpen een veelzijdige, mobiele en ruimdenkende persoon te maken, een gewilde kwaliteiten op de arbeidsmarkt van een snel veranderende wereld.

Bachelor in de internationale ontwikkeling

Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Campus Voltijd 4 jaren Vraag informatie aan Canada Toronto Fredericton +1 more

Humber's Bachelor of International Development is een interdisciplinair mate dat u voorziet van een stevige theoretische basis in de internationale ontwikkeling studies en de daaraan gerelateerde disciplines, evenals professionele en technische vaardigheden in de ontwikkeling van het management. Het programma is speciaal ontworpen om de kloof tussen theorie en praktijk te overbruggen door het bouwen van hands-on project management vaardigheden en capaciteiten. Het programma bevordert een ...

Bachelor in toegepaste wetenschappen in milieutechniek

University of Windsor, Undergraduate
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Canada Windsor

Milieu-ingenieurs scheikunde, biologie en engineering principes om problemen lucht, water en bodem vervuiling op te lossen.

Bachelor in de public affairs en beleidsmanagement

Carleton University Undergraduate
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Canada Ottawa

Als student in het programma Bachelor in Public Affairs and Policy Management (BPAPM), zul je een breed scala van problemen onderzoeken waarmee de samenleving vandaag wordt geconfronteerd, evenals institutionele uitdagingen, en de nodige vaardigheden en kennis ontwikkelen om deze aan te pakken.

Bachelor in de mondiale en internationale studies

Carleton University Undergraduate
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Canada Ottawa

Carleton's Bachelor in de Global and International Studies (BGInS) -programma maakt gebruik van de sterke punten en locatie van Carleton om niet-gegradueerd onderwijs te bieden in internationale en internationale kwesties die u een voordeel kunnen bieden in de hedendaagse banenmarkt, zoals wereldwijde ontwikkeling, wereldwijde ongelijkheden en sociale verandering, wereldwijd. politiek, etc.