BACHELORSTUDIES.CO.NL

Bekijk Bachelor Opleidingen in Sociale Wetenschappen in Colombia

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Cursussen in de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor om deel te nemen aan de menselijke samenleving. Door middel van cursussen zoals economie, politieke wetenschap, antropologie, sociologie, geschiedenis en psychologie kunnen studenten beter inzicht krijgen in hoe de wereld om hen heen werkt.

Colombia, officieel de Republiek Colombia, is een unitaire constitutionele republiek bestaand uit tweeëndertig afdelingen.

Bachelor Programma in Sociale Wetenschappen in Colombia

6 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Colombia Filter

Undergraduate in Sociology

Universidad Santo Tomas
Campus Voltijd 10 semesters Januari 2020 Colombia Bogota

Het sociologieprogramma van de USTA wordt gekenmerkt door een uitgebreide opleiding in sociaal onderzoek, kritisch-proactieve analyse en planning voor sociale ontwikkeling. Deze ruimtes zijn van vitaal belang voor het begrijpen van sociale fenomenen in het kader van een constante bijdrage aan publieke en niet-gouvernementele organisaties. Bovendien biedt het ondersteuning in privé-instellingen, van het begrijpen en homologeren van hun behoeften en vereisten, bij het zoeken naar een land en een democratische, rechtvaardige en vreedzame samenleving.

Undergraduate in sociale communicatie

Universidad Santo Tomas
Campus Voltijd 9 semesters Januari 2020 Colombia Bogota

De Faculteit Sociale Communicatie heeft als missie om sociale communicatoren actieve onderwerpen uit de geschiedenis te trainen, toegewijd aan de nationale realiteit, waarheid en gerechtigheid die, door hun professionele interventie, bijdragen aan de constructie en versterking van participatieve ruimten van dialoog, overeenkomst en respect voor de dienst van de vrede.

Undergraduate in Psychology

Universidad Santo Tomas
Campus Voltijd 10 semesters Januari 2020 Colombia Bogota

In het kader van de institutionele missie is de faculteit psychologie van de Universidad Santo Tomás verantwoordelijk voor een uitgebreid humanistisch onderwijs aan haar studenten, zodat de afgestudeerde zich kan bezighouden met psychologie, ethiek, kritisch en creatief de problemen van de maatschappij; en voor het faciliteren van de training van een professional die het individu, systemen en menselijke organisaties opvat vanuit een multi-paradigmatisch psychologisch perspectief, zodat het, door onderzoek en sociale projectie, het begrip van het gezin bevordert als de fundamentele basis van alle maatschappij.

bachelor in de menselijke diensten - gedragswetenschappelijke

Anderson University South Carolina
Campus Online Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Anderson Colombia Ibagué Greenville +4 more

De Bachelor of Human Services / Behavioral Science Concentratie programma is ontworpen om kennis en vaardigheden te bieden in de menselijke / sociale diensten, psychologie en sociologie.Het curriculum

bachelor in de menselijke diensten - accel

Anderson University South Carolina
Campus Online Voltijd Deeltijd September 2019 Verenigde Staten Anderson Colombia Ibagué Greenville +4 more

De Bachelor of Human Services programma is ontworpen om cursussen in theorie en toepassingen in verband met menselijke / sociale diensten.De mate bereidt studenten voor op een carrière in te voeren veld

Undergraduate Social Communication - Journalistiek

Uniminuto
Campus Voltijd 9 semesters Januari 2020 Colombia Bello

The Social Communication - Journalism Programme heeft als missie om een ​​ruimte van collectieve gedachten en actie te zijn die, op basis van onderzoek, onderwijs en sociale projectie, bijdraagt ​​aan de gelijkheid en sociale verandering van het land, voortstuwend door de pluraliteit van gedachten en het handhaven van democratische principes.