BACHELORSTUDIES.CO.NL

Top Bachelor Programma's in Sociale Wetenschappen Europa 2019

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Sociale wetenschappen richten zich op de studie van sociale relaties en de menselijke samenleving. Cursussen binnen de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor voor een breed scala aan beroepen die betrekking hebben op mensen of systemen in publieke, particuliere en non-profit sectoren.

In totaal zijn er meer dan 4000 instellingen voor hoger onderwijs in Europa en biedt een breed scala aan cursussen op bachelor, master en doctoraat niveau. Met meer en meer van deze organisaties die Engels als de taal van het onderwijs voor ten minste een deel van hun opleidingen, universiteiten in Europa zijn nu van betere kwaliteit dan ooit tevoren. Universiteiten in Europa bieden een vriendelijk welkom aan buitenlandse studenten en een cursus van kennis die beantwoordt aan hun beroep nodig heeft in de hedendaagse mondiale vraag te geven.

Bachelor in Sociale Wetenschappen Europa

136 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Europa Filter

LLB (Hons) Wet met overheid en politiek

The University of Law Undergraduate Programmes
Campus Voltijd 3 jaren September 2019 Verenigd Koninkrijk Londen Leeds +1 more

Onze LLB (Hons) -wet met overheid en politiek is een diploma in de vorm van een kwalificatierecht dat gedurende drie jaar is bestudeerd met opties die zich richten op overheid en politiek. Het is bedoeld voor studenten die een carrière willen nastreven in de juridische of bredere publieke sector, centrale en lokale overheidssector of de commerciële sector, en die geïnteresseerd zijn in overheid en politiek.

Bachelor in sociale pathologie en preventie

University of Hradec Králové, Faculty of Education
Campus Voltijd 6 semesters Vraag informatie aan Tsjechië Hradec Králové

Sociale Pathologie en Preventie is een bachelor studie veld in het kader van opleiding Specialisatie in pedagogie, georganiseerd in de full-time vorm van studie.

Bachelor in de politieke wetenschappen

Bratislava International School Of Liberal Arts
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Slowakije Bratislava

Al onze studenten afstuderen met een graad in politieke wetenschappen, met concentraties in beide Internationale Betrekkingen, Centraal-Europese Studies, of Political Thought. BISLA is ook flexibel in het leveren van gerichte studies voor studenten met specifieke belangen en biedt een scala aan buitenschoolse niet gecrediteerd cursussen gratis (bijvoorbeeld vreemde talen, presentatie en argumentatie vaardigheden, enz.)

Bachelor in Europese culturen

University of Wroclaw - Faculty of Historical and Pedagogical Sciences
Campus Voltijd Oktober 2019 Polen Wrocław

Het undergraduate-programma heeft tot doel studenten uit te rusten met zowel theoretische kennis over het verleden als met de oorsprong van Europese culturen en conceptuele instrumenten om culturele fenomenen van hedendaagse samenlevingen te analyseren.

Bachelor of Arts in Politicologie en Internationale Betrekkingen

MEF University
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Turkije Maslak

We bieden een eigentijds en uitgebreid curriculum van Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen om onze studenten te voorzien van rijke kennis en geavanceerde vaardigheden die hen in staat zullen stellen de ontwikkelingen te analyseren die zich overal ter wereld afspelen op het gebied van politiek, veiligheid, diplomatie , recht en economie.

Bachelor in psychologie (honours)

United Campus of Malta
Campus Voltijd 3 jaren September 2019 Malta San Ġiljan

Psychologie gaat over menselijke wezens, het is overal om ons heen en raakt elk aspect van ons leven aan. De fascinerende graad onderzoekt sociaal gedrag en geest. Als je je afvraagt ​​waarom we handelen zoals we handelen, wat onze gedachten en gevoelens triggert, kijk je naar de juiste studiegebieden!

Bachelor in psychologische wetenschappen

University of Padova
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Italië Padua

De bacheloropleiding Psychological Science onthult een van de meest intrigerende en hedendaagse domeinen waarin theoretische studie en klinische, experimentele activiteiten op hetzelfde niveau plaatsvinden. Je zult studeren met wetenschappelijke striktheid en ook genieten van jezelf in het proces.

Bachelor in internationale gegevenswetenschap, bescherming

Thomas More University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 jaren September 2019 België Mechelen

Ben je gepassioneerd over de nieuwste digitale hulpmiddelen die organisaties helpen intelligenter te worden? Wilt u leren hoe u waardevolle informatie filtert uit een massa gegevens, hoe u deze informatie toegankelijk maakt door deze te visualiseren en hoe u deze gegevens efficiënt en doelgericht kunt beveiligen? Voer de opties Cyber ​​Security Expert of Datamanager in!

Bachelor in Global and Development Studies

Jagiellonian University
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Polen Krakau

Wereldwijde en ontwikkelingsstudies is een interdisciplinair programma, dat erop gericht is studenten uit te rusten met fundamenteel begrip van processen van globalisering op verschillende gebieden van menselijke activiteit: recht, politiek, economie, geschiedenis, sociale relaties, cultuur en communicatie.

American Bachelor Degree: Psychology

University of New York in Prague (UNYP)
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Tsjechië Praag

Psychologie is een van de meest populaire hoofdvakken ter wereld. Het is niet alleen een van de meest fascinerende en meest dynamische gebieden van de wetenschap, het is ook een springplank voor een breed scala aan mogelijkheden in postdoctorale studies en spannende carrièrekansen.

Bachelor European Studies

Zuyd Hogeschool
Campus Voltijd 3 - 4 jaren Vraag informatie aan Nederlanden Maastricht

Nu de Europese grenzen vervagen, is er een groeiende vraag op de internationale arbeidsmarkt voor afgestudeerden die uit eigen ervaring weten wat het betekent om te studeren en te werken in een

LLB (Hons) Law with Psychology

University of Essex Online
Online Deeltijd 48 maanden Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Colchester UK Online +1 more

Wij zijn de eerste Britse aanbieder van hoger onderwijs die LLB (Hons) Law with Psychology aanbiedt in een 100% online en parttime format.

Bachelor in de liberale studies

European College for Liberal Studies
Campus Voltijd 3 - 4 jaren September 2019 Spanje Barcelona België Brussels Hoofdstedelijk Gewest Madrid Zwitserland Zürich Japan Tokio Antwerpen +8 more

BLS - Bachelor in Liberal Studies (180 studiepunten)

Bachelor in de economie en politiek

ISM University of Management and Economics
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Litouwen Wilna

Economie en politiek is een regionaal ongekend undergraduate-programma ontworpen om de disciplines te onderwijzen als een thematisch en methodologisch geheel. Het interdisciplinaire karakter van het programma en zijn afhankelijkheid van een enkele Game Theoretische toolbox weerspiegelt de realiteit van vandaag, waar beslissingen van economische en politieke agenten onlosmakelijk met elkaar verweven zijn geraakt.

BA in internationale studies en politieke wetenschappen

Link Campus University
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Italië Rome

De bachelor in Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen biedt twee verschillende majors: Politiek