BACHELORSTUDIES.CO.NL

Beste Bachelor's Programma's in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Hongkong Hongkong

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Cursussen in de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor om deel te nemen aan de menselijke samenleving. Door middel van cursussen zoals economie, politieke wetenschap, antropologie, sociologie, geschiedenis en psychologie kunnen studenten beter inzicht krijgen in hoe de wereld om hen heen werkt.

Hong Kong is een van de twee speciale administratieve regio van de People 's Republic of China, de andere is Macau.

Hong Kong is een van de meest dichtbevolkte steden in de wereld met een bevolking van meer dan 7 miljoen. Bekend om zijn legendarische skyline die de stad definieert, het heeft een uitgestrekte natuurlijke haven en is gerangschikt als 's werelds meest verticale stad. Het heeft verschillende geloofwaardige instellingen.

Top Bachelor Opleiding in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Hongkong in Hongkong

4 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Hongkong Filter

Bachelor of Arts / Social Sciences (Hons) in Aardrijkskunde / Geschiedenis / Sociologie en Liberalistiek Onderwijs (Double Degrees)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Voltijd 5 jaren September 2019 Hongkong

zijn is een vijfjarig full-time Double Degree-programma, dat studenten voorziet van kennis en vaardigheden in de academische discipline van Onderwijs en Geografie / Geschiedenis / Sociologie. Afgestudeerden ontvangen een erkende onderwijskwalificatie. Naast twee academische disciplines, zullen studenten ook worden blootgesteld aan kennis en vaardigheden van vele andere gebieden via de algemene onderwijs- en keuzedelen van de programma's. De meeste cursussen op de campus worden gegeven door een combinatie van lezingen en seminars. Sommige cursussen worden in de late namiddag en zaterdagochtend gehouden. Blended learning wordt ook vaak gebruikt. Voor veldoefeningen op scholen, zullen studenten on-site worden begeleid door schoolmentoren en worden beoordeeld door supervisors van het Department of Education Studies. Studenten worden ook waargenomen door leeftijdsgenoten. Tijdens het 5e jaar van de studie voltooien de studenten hun Honours Projecten onder begeleiding van de Afdeling Geografie / Geschiedenis / Sociologie.

Bachelor in het sociaal werk (Hons)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Hongkong

De Bachelor of Social Work (Hons) heeft tot doel de kennis, vaardigheden en professionele waarden van studenten in het maatschappelijk werk te ontwikkelen, zodat de afgestudeerden op een flexibele, realistische, creatieve en professionele, maar zorgzame manier effectief kunnen voldoen aan de sociale behoeften van de gemeenschap. Afgestudeerden van ons BSW (Hons) -programma worden door de meeste professionele instanties op internationaal niveau erkend.

Bachelor in de sociale wetenschappen (Hons) in Europese studies

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Hongkong

Binnen de BSocSc (Hons) in Europese Studies, biedt Politicologie de disciplinaire kern, ondersteund door geschiedenis en (culturele) gebiedsstudies, bedrijfskunde / economie of communicatiecursussen. Studenten ondergaan ook een strenge opleiding in het Duits of het Frans tot een niveau van academische en professionele vlotheid.

Bachelor in de sociale wetenschappen (Hons) in de sociologie

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Hongkong

Het programma biedt instructie in de studie van sociale relaties in verschillende institutionele settings en op verschillende schalen met rigoureuze onderzoeksmethoden. Het heeft tot doel studenten te voorzien van (1) kennis van de persistentie en veranderingen in sociale structuren en hun relaties met verschillende sociale instellingen; (2) een kritisch begrip van sociale waarden en betekenissen van gedrag in verschillende sociale situaties; en (3) de mogelijkheid om onafhankelijk onderzoek te doen naar sociale kwesties.