BACHELORSTUDIES.CO.NL

Bekijk alle Bachelor's Programma's in Sociale Wetenschappen in Hongkong

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Bachelor's Porgramma in Sociale Wetenschappen in Hongkong

6 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Hongkong Filter

Bachelor in de sociale wetenschappen (honours) in Greater China Studies / Bachelor in het onderwijs aan sociale wetenschappen (Honours) (Greater China Studies)

The Education University of Hong Kong
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Hongkong Hong Kong

In Hong Kong is er een tekort aan bachelorprogramma dat studenten specifiek de vaardigheden biedt om complexe sociale problemen binnen de context van Groot-China te identificeren en op te lossen. Soortgelijke programma's die door lokale tertiaire instellingen worden aangeboden, zijn vooral gericht op moderne Chinese studies vanuit de kunst / sociale wetenschappen / menswetenschappelijke perspectieven.

Bachelor in de sociale wetenschappen (honours) in de psychologie

The Education University of Hong Kong
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Hongkong Hong Kong

Het programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met een solide achtergrond in psychologische kennis en onderzoek, waardoor ze de wetenschap en de toepassing van psychologie competent kunnen integreren.

Bachelor of Arts / Social Sciences (Hons) in Aardrijkskunde / Geschiedenis / Sociologie en Liberalistiek Onderwijs (Double Degrees)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Voltijd 5 jaren September 2019 Hongkong

zijn is een vijfjarig full-time Double Degree-programma, dat studenten voorziet van kennis en vaardigheden in de academische discipline van Onderwijs en Geografie / Geschiedenis / Sociologie. Afgestudeerden ontvangen een erkende onderwijskwalificatie. Naast twee academische disciplines, zullen studenten ook worden blootgesteld aan kennis en vaardigheden van vele andere gebieden via de algemene onderwijs- en keuzedelen van de programma's. De meeste cursussen op de campus worden gegeven door een combinatie van lezingen en seminars. Sommige cursussen worden in de late namiddag en zaterdagochtend gehouden. Blended learning wordt ook vaak gebruikt. Voor veldoefeningen op scholen, zullen studenten on-site worden begeleid door schoolmentoren en worden beoordeeld door supervisors van het Department of Education Studies. Studenten worden ook waargenomen door leeftijdsgenoten. Tijdens het 5e jaar van de studie voltooien de studenten hun Honours Projecten onder begeleiding van de Afdeling Geografie / Geschiedenis / Sociologie.

Bachelor in het sociaal werk (Hons)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Hongkong

De Bachelor of Social Work (Hons) heeft tot doel de kennis, vaardigheden en professionele waarden van studenten in het maatschappelijk werk te ontwikkelen, zodat de afgestudeerden op een flexibele, realistische, creatieve en professionele, maar zorgzame manier effectief kunnen voldoen aan de sociale behoeften van de gemeenschap. Afgestudeerden van ons BSW (Hons) -programma worden door de meeste professionele instanties op internationaal niveau erkend.

Bachelor in de sociale wetenschappen (Hons) in Europese studies

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Hongkong

Binnen de BSocSc (Hons) in Europese Studies, biedt Politicologie de disciplinaire kern, ondersteund door geschiedenis en (culturele) gebiedsstudies, bedrijfskunde / economie of communicatiecursussen. Studenten ondergaan ook een strenge opleiding in het Duits of het Frans tot een niveau van academische en professionele vlotheid.

Bachelor in de sociale wetenschappen (Hons) in de sociologie

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Campus Voltijd 4 jaren September 2019 Hongkong

Het programma biedt instructie in de studie van sociale relaties in verschillende institutionele settings en op verschillende schalen met rigoureuze onderzoeksmethoden. Het heeft tot doel studenten te voorzien van (1) kennis van de persistentie en veranderingen in sociale structuren en hun relaties met verschillende sociale instellingen; (2) een kritisch begrip van sociale waarden en betekenissen van gedrag in verschillende sociale situaties; en (3) de mogelijkheid om onafhankelijk onderzoek te doen naar sociale kwesties.