BACHELORSTUDIES.CO.NL

Beste Undergraduate Studies (Bachelor) in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Amsterdam Nederlanden

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

De hoofdstad van Nederland is Amsterdam de bekende universiteiten, zoals de Universiteit van Amsterdam en de Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Deze onderwijsinstellingen hebben de neiging om gediversifieerde graduate en post graduate opleidingen te bieden, en ze hebben top notch onderzoek en ontwikkeling faciliteiten.

Top Bachelor in Sociale Wetenschappen in de Verenigde Amsterdam in Nederland

5 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Amsterdam Filter

Bachelor in de politieke wetenschappen: mondiale politiek

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus 3 vind je doctoraat rechten September 2019 Nederlanden Amsterdam

De wereldpolitiek verandert snel, omdat globalisering staten en mensen meer met elkaar verbindt, maar ook nieuwe scheidslijnen creƫert. Trump zet "America First" door zich terug te trekken uit verdragen en handelsoorlogen te bedreigen, terwijl China blijft stijgen. Europa worstelt met zijn eigen populistische populistische politiek om zijn positie in deze nieuwe wereldwijde stoornis te herdefiniƫren. Met Global Politics bestudeer je deze uitdagingen en problemen, analyseer je de onderliggende machtsverschuivingen en reflecteer je op mogelijke oplossingen.

Bachelor in culturele antropologie en ontwikkelingssociologie

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus Voltijd 3 jaren September 2019 Nederlanden Amsterdam

De bacheloropleiding Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie aan de VU is de beste van Nederland. Je zult vertrouwde en onbekende werelden verkennen, ver weg en dicht bij huis. Je bestudeert onderwerpen als globalisering, migratie, emancipatie en mondiale en lokale ongelijkheid, en ontdekt de verschillen en overeenkomsten tussen groepen en samenlevingen.

Bachelor in Psychology

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Nederlanden Amsterdam

Bachelor in Liberal Arts and Sciences (Amsterdam University College)

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Nederlanden Amsterdam

Als student aan het Amsterdam University College (AUC), leer je complexe vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te analyseren door te putten uit verschillende wetenschapsgebieden van kennis ...

Bachelor in de wijsbegeerte, economie en economie (PPE)

Vrije Universiteit Amsterdam
Campus Voltijd 3 jaren Vraag informatie aan Nederlanden Amsterdam

Deze unieke 3-jarige bacheloropleiding Filosofie, Politiek en Economie bereidt je voor op toekomstige leidende posities in het bedrijfsleven, de politiek, de academische wereld en daarbuiten. Complexe sociale problemen vereisen generalisten, dat wil zeggen onderzoekers, beleidsmakers en professionals die vanuit verschillende invalshoeken een probleem kunnen onderzoeken, die verschillende perspectieven op een constructieve manier kunnen combineren en die zich bewust zijn van de bredere sociale en historische context van problemen.